Betalen met iDeal Visual Steps op Twitter Visual Steps op Facebook

Gratis producten van Visual Steps!

De webpagina met gratis producten is uitsluitend toegankelijk voor abonnees van de gratis Visual Steps Nieuwsbrief die per e-mail wordt verstuurd.

Regelmatig biedt Visual Steps op deze webpagina gratis cahiers aan. Dit zijn korte handleidingen over een bepaald onderwerp of programma. Speciaal voor de vaste bezoekers van onze website!

Voor abonnees
Als u al abonnee bent, krijgt u direct toegang tot de gratis producten door in het vakje hieronder het
e-mailadres waarop u de Nieuwsbrief ontvangt, in te vullen:

Uw e-mailadres:

Nog geen abonnee
Bent u nog geen abonnee van de gratis Visual Steps Nieuwsbrief?
Op deze webpagina kunt u zich aanmelden voor de gratis Nieuwsbrief. U ontvangt dan regelmatig per e-mail de gratis Visual Steps Nieuwsbrief. Daarnaast krijgt u toegang tot de gratis Visual Steps informatiegidsen en cahiers op www.visualsteps.nl/gratis.

Geef hier uw e-mailadres voor de gratis Visual Steps Nieuwsbrief op:

Ik meld me aan voor de gratis Nieuwsbrief:

In de bevestigingsmail die u hierna ontvangt, kunt u uw aanmelding activeren.

Haal uw mail binnen en activeer uw aanmeldin Haal uw mail binnen en activeer uw aanmelding

Na het activeren heeft u met uw e-mailadres direct toegang tot de gratis bestanden.

Goed om te weten:
Uw aanmelding voor de gratis Nieuwsbrief is zonder enige verplichting. Onder aan iedere Nieuwsbrief kunt u zich eenvoudig afmelden door op de uitschrijf-hyperlink te klikken. Uw e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor het versturen van de Nieuwsbrief.
Visual Steps stelt nooit adressen aan derden beschikbaar.


[ top ]Nieuwsbrief voorbeelden

 • 24 mei 2018 - Twee nieuw verschenen titels bij uitgeverij Visual Steps
  Het boek Crash course programmeren in Python is een snelle maar diepgaande introductie in programmeren met Python. Hoe leuk is het om te knutselen en tegelijkertijd te leren? Dat kan met de micro:bit! In het boek Projectgericht programmeren met de micro:bit ga je met deze slimme minicomputer aan de slag en leer je programmeren met behulp van de Microsoft Blocks Editor.
 • 1 mei 2018 - Twee nieuwe titels en denk ook even aan Moederdag
  In het boek Spelenderwijs programmeren in Scratch worden via programmeren coole spellen gemaakt! Maak je klaar om asteroïden te vernietigen, te basketballen en vliegend fruit te snijden! Met het boek Office 2016, 2013 en Office 365 leert u stap voor stap en efficiënt werken met de programma's Word (tekstverwerken), Excel (rekenen), PowerPoint (presentaties maken) en Outlook (e-mailen). Daarnaast staan als extra op de website bij dit boek diverse aanvullende bestanden met direct toepasbare voorbeelden voor zakelijke toepassingen.
 • 4 april 2018 - Interessante boeken van uitgeverij Visual Steps
  Leer de fijne kneepjes van het uitgebreide fotobewerkingsprogramma Photoshop CC kennen. Visual Steps introduceert Visual Steps Educatief: oefeningenboeken om zelfstandig te oefenen met taal, rekenen en studievaardigheden voor groep 7 en 8. Door de stap-voor-stapinstructies in het boek Basisboek PowerPoint 2016 en 2013 leert u zowel de basisbeginselen van het programma, als enkele geavanceerde functies. Dit praktische boek is zeer geschikt voor thuis of in cursusverband.

[ top ]Overzicht gratis producten

 • Antivirusapp downloaden op Android-tablet

 • Beveiliging op uw Windows 10-computer

 • Twitter

 • Een eBook van Visual Steps op uw iPad of Android-tablet

 • Werken met het bureaublad in Windows 10

 • Google Maps Street View

 • Adobe Reader DC

 • Online bestellen en betalen bij www.visualsteps.nl

 

Visual Steps

© Visual Steps B.V. | Volg Visual Steps op  Visual Steps op Twitter Twitter |  Visual Steps op Facebook Facebook |  Rss feeds