Skip to content

Visual Steps voor bedrijven

In de afgelopen jaren heeft Visual Steps al ruim 1 miljoen boeken verkocht. Inmiddels heeft Visual Steps B.V. voor veel bedrijven cursusmateriaal ontwikkeld, o.a. voor ABN-AMRO, ANWB, Rabobank Nederland, Platform Internet voor Alledag en SeniorWeb. Daarnaast worden de boeken van Visual Steps gebruikt door verschillende opleidingsinstituten, zoals de NTI.

Zoekt u cursusmateriaal voor gangbare of juist wat minder gangbare hard- of software, dan kan Visual Steps B.V. dat snel en professioneel voor u ontwikkelen, desgewenst in samenwerking met uw softwareleverancier.

Wat doet Visual Steps B.V.?

  • Ontwikkeling en distributie van boeken en digitaal materiaal volgens de Visual Steps-methode voor de consumentenmarkt.
  • In opdracht produceren van schriftelijk en/of digitaal materiaal volgens de Visual Steps-methode (boeken, cursusmateriaal, handleidingen, e-books etc.).
  • Ontwikkeling van handleidingen volgens de Visual Steps-methode bij software- en hardwareproducten.

Voor wie?

Cursusboeken van Visual Steps B.V. zijn door en voor een groot aantal doelgroepen te gebruiken. Ze worden bijvoorbeeld toegepast tijdens bedrijfsopleidingen, bij opleidingen aan senioren, in het reguliere onderwijs, enzovoort. Door de opzet van de cursusboeken is het mogelijk zowel individueel als klassikaal te werken.

Meer informatie


Visual Steps™-methode

Al jarenlang de meest effectieve manier om te leren werken met de pc, tablet of smartphone!  Lees over de methodeDe Visual Steps-boeken

Direct aan de slag / Stap-voor-stapinstructies / Begrijpelijke inhoud