Nieuwe titel over iPadOS 16 en hoger

Nieuwe titel over iPadOS 16 en hoger

Onderaan deze nieuwsbrief staat ook informatie over Windows 11

iPad voor senioren met iPadOS 16

Heeft u een iPad en wilt u er graag mee leren werken, dan is deze geheel vernieuwde editie uitermate geschikt voor u! In uw eigen tempo doet u veel kennis op over dit populaire apparaat. Voor u het weet heeft u een e-mail verzonden en naar informatie gezocht op het internet. Aan het begin van het boek maakt u kort kennis veelgebruikte handelingen en schermen van de iPad. Vervolgens gaat u internetten, e-mailen en leert u apps (programma's) gebruiken voor allerlei toepassingen. Bijvoorbeeld voor het versturen van berichten, (video)bellen, beheren van een agenda en het plannen van een route.
In de App Store zijn duizenden (gratis) apps verkrijgbaar voor uw iPad en in dit boek leert u hoe u een app op uw iPad installeert. Ook gaat u aan de slag met het maken van foto's en video en maakt u diverse instellingen om het werken op de iPad te vereenvoudigen. En heeft u ook een iPhone, dan leest u in een extra hoofdstuk hoe u deze mobiele telefoon gebruikt.
Kortom: dit is de ideale titel om te leren werken met de iPad!

Meer informatie image  
iPad voor senioren met iPadOS 16

ISBN 978 90 5905 516 2
Gebonden, full colour
248 pagina's
Prijs: € 24,99
Nu verkrijgbaar
Windows 11 voor senioren deel 1

ISBN 978 90 5905 506 3
Gebonden, full colour
280 pagina's
Prijs: € 24,99
Nu verkrijgbaar

Windows 11 voor senioren deel 1

Dit is het ideale boek voor senioren die al kunnen werken met een eerdere versie van Windows, een tablet of smartphone en op hun pc of laptop aan de slag willen met Windows 11. In deze titel komen alle belangrijke onderwerpen aan de orde, waaronder veilig internetten, e-mailen, (video)bellen en werken met mappen en bestanden, maar ook foto's en video bekijken en muziek beluisteren.
Stap voor stap en in uw eigen tempo maakt u kennis met de programma's en opties van Windows 11. Ook worden instellingen gemaakt die het gebruik van de computer en Windows 11 gemakkelijker maken. Daarnaast bekijkt u of de beveiliging en privacy van uw pc op orde is en stelt u uw bestanden veilig door back-ups te maken.
Het boek bevat extra oefeningen om het geleerde te herhalen. Raak stap voor stap vertrouwd met Windows 11!

Meer informatie
In verband met de nieuwe privacywet (De AVG) willen wij u attenderen op het volgende: U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft geabonneerd op de Visual Steps Nieuwsbrief. Wilt u deze in de toekomst niet meer ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.
Indien u vragen of opmerkingen heeft over deze nieuwsbrief, verzoeken wij u gebruik te maken van het volgende e-mailadres: nieuwsbrief@visualsteps.nl

Uw e-mailadres wijzigen
Om uw e-mailadres te wijzigen, meldt u zich eerst af met uw oude e-mailadres op www.visualsteps.nl/nieuwsbrief.
Daarna meldt u zich op dezelfde webpagina weer aan met uw nieuwe e-mailadres
© Visual Steps B.V.