Drie nieuwe titels over Windows 11

Drie nieuwe titels over Windows 11

Onderaan deze nieuwsbrief staat ook informatie over iPadOS 15 en iPhone IOS15

Windows 11

Stapt u over van een andere versie van Windows naar Windows 11? Of gebruikt u al een tablet of smartphone, maar wilt u nu ook aan de slag met een laptop of desktop-computer met Windows 11? Dan is dit het ideale boek om kennis te maken met de nieuwe en vernieuwde opties van Windows 11!
Dit boek doorloopt stap voor stap de nieuwe en vernieuwde programma’s en ook belangrijke opties voor het instellen van bijvoorbeeld de beveiliging van de pc en gebruikersaccounts en het maken van back-ups en privacyinstellingen. Ook het werken met apps voor internet, e-mail, foto’s, video, muziek en (video)bellen kan uiteraard niet ontbreken in deze titel.
Gebruik dit praktische boek naast de pc, doorloop de stappen en maak in een mum van tijd kennis met de vele mogelijkheden van Windows 11!

Geschikt voor: Windows 11 op een desktop of laptop computer.

Meer informatie image  
Windows 11

ISBN 978 90 5905 486 8
Paperback, full colour
264 pagina's
Prijs: € 22,99
Nu verkrijgbaar
Windows 11 voor senioren deel 1

ISBN 978 90 5905 506 3
Gebonden, full colour
288 pagina's
Prijs: € 24,99
Verschijnt half januari 2022

Windows 11 voor senioren deel 1

Dit is het ideale boek voor senioren die al kunnen werken met een eerdere versie van Windows, een tablet of smartphone en op hun pc of laptop aan de slag willen met Windows 11. In deze titel komen alle belangrijke onderwerpen aan de orde, waaronder veilig internetten, e-mailen, (beeld)bellen en werken met mappen en bestanden, maar ook foto’s en video bekijken en muziek beluisteren.
Stap voor stap en in uw eigen tempo maakt u kennis met de programma’s en opties van Windows 11. Ook worden instellingen gemaakt die het gebruik van de computer en Windows 11 gemakkelijker maken.
Het boek bevat extra oefeningen om het geleerde te herhalen. Raak stap voor stap vertrouwd met Windows 11.

Geschikt voor: Windows 11 op een desktopcomputer of laptop.

Meer informatie

Snel kennismaken met Windows 11

Dit zeer gebruiksvriendelijke boek leidt u stap voor stap langs belangrijke nieuwe en vernieuwde opties en laat u het nieuwste besturingssysteem Windows 11 ontdekken. U bekijkt onder andere het bureaublad, startmenu en de taakbalk, diverse instellingen voor de beveiliging van de pc, allerlei apps en u leert uw bestanden veiligstellen. Als u al met een eerdere versie van Windows werkte, zult u merken dat er bepaalde programma’s hetzelfde zijn gebleven in Windows 11 en andere flink gewijzigd. Werken met Windows 11 zal waarschijnlijk even wennen zijn, maar deze gids helpt u een heel eind op weg.

Geschikt voor: Windows 11 op een desktopcomputer of laptop.

Meer informatie image  
Snel kennismaken met Windows 11

ISBN 978 90 5905 496 7
Paperback, full colour
136 pagina's
Prijs: € 14,99
Verschijnt half januari 2022
IOS 15
De titels iPad voor senioren met IOS 14 en Werken met de iPhone met IOS 14 zijn beide geschikt om te gebruiken met IOS 15! Op onze website, www.visualsteps.nl, staat bij de betreffende boeken een PDF met de verschillen.
iPadOS voor senioren met IOS 14, IOS 15 en hoger   Werken met de iPhone met iOS 14, iOS 15 en hoger
In verband met de nieuwe privacywet (De AVG) willen wij u attenderen op het volgende: U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft geabonneerd op de Visual Steps Nieuwsbrief. Wilt u deze in de toekomst niet meer ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.
Indien u vragen of opmerkingen heeft over deze nieuwsbrief, verzoeken wij u gebruik te maken van het volgende e-mailadres: nieuwsbrief@visualsteps.nl

Uw e-mailadres wijzigen
Om uw e-mailadres te wijzigen, meldt u zich eerst af met uw oude e-mailadres op www.visualsteps.nl/nieuwsbrief.
Daarna meldt u zich op dezelfde webpagina weer aan met uw nieuwe e-mailadres
© Visual Steps B.V.