Skip to content

Nieuws van Visual Steps

Nu verkrijgbaar! iPad voor senioren met iOS 12 en hoger

iPad voor senioren met iOS 12 en hoger

U kunt vanaf nu snel aan de slag met de iPad. E-mailen, internetten, apps gebruiken en downloaden, u leert het allemaal. In dit boek wordt stap-voor-stap uitgelegd hoe de iPad werkt, hoe u verbinding maakt met Wi-Fi en het mobiele datanetwerk en hoe u de iPad instelt. En dit alles op eenvoudige wijze met duidelijk uitleg en op uw eigen tempo.

9 november 2018

De nieuwe edities Windows 10 voor senioren zijn uit!

De nieuwe edities Windows 10 voor senioren zijn uit!

Dit is de ideale serie boeken voor senioren die al kunnen werken met een eerdere versie van Windows en op hun pc of laptop aan de slag willen met Windows 10. In deze tweede editie komen alle belangrijke onderwerpen aan de orde en worden de wijzigingen uit de laatste updates besproken.

25 oktober 2018

Opslaan in de Cloud? Zo werkt dat!

Ontdek OneDrive, Dropbox en WeTransfer

U heeft er misschien wel eens van gehoord. Bestanden opslaan in de cloud. Maar is dit wel veilig en hoe werkt dat precies? In deze titel worden de programma's OneDrive, Dropbox en WeTransfer uitgebreid behandeld voor zowel de Windows 10-computer als gebruik op een tablet en smartphone.

24 oktober 2018

Zorg dat u veilig internetbankiert en uw privacy goed gewaarborgd wordt!

Zorg dat u veilig internetbankiert en uw privacy goed gewaarborgd wordt!

Is uw computer veilig voor internetbankieren en online winkelen? U moet er toch niet aan denken dat uw persoonlijke gegevens op straat liggen of uw bankrekening wordt geplunderd! Beveiliging van de computer en privacy bewaren bij het surfen op internet is erg belangrijk. Maar welke maatregelen moeten er genomen worden om veilig gebruik te maken van internet zonder virussen op de pc te krijgen?

28 september 2018

De Visual Steps Educatief-reeks is uitgebreid

Oefenen met begrijpend lezen voor groep 5 en 6

Naast de al eerder verschenen boeken Oefenen met rekenen en Oefenen met taal, hebben we nu ook oefenboeken met leessommen, begrijpend lezen en werkwoordspelling.
De oefenboeken voldoen aan de kerndoelen van de basisschool en kunnen uw kinderen helpen bij het beter begrijpen van de lesstof op school. De hele reeks boeken is voorzien van uitscheurbare bladzijdes en antwoorden met waar nodig uitleg.

21 september 2018

Werken met een Samsung telefoon met Android 8

Werken met een Samsung telefoon met Android 8

De telefoons van Samsung zijn zeer complete multimediatelefoons die erg geliefd zijn bij een groot publiek. Er zijn verschillende typen telefoons verkrijgbaar met een bepaalde versie van het besturingssysteem Android. Dit boek helpt om vertrouwd te raken met een telefoon met Android versie 8, ook wel Oreo genoemd.

30 juli 2018

Vanaf nu verkrijgbaar! iCloud

iCloud

iCloud is de online opslagdienst van Apple voor onder andere foto's, video's, contacten, afspraken, bladwijzers, boeken en muziek. Met iCloud is het mogelijk bestanden online op te slaan en te synchroniseren (gelijkmaken) met een iPhone, iPad en Mac.

29 juni 2018

Maak de leukste technische projecten met de micro:bit!

Projectgericht programmeren met de micro:bit

Hoe leuk is het om te knutselen en tegelijkertijd te leren? Dat kan met de micro:bit! In dit boek ga je met deze slimme minicomputer aan de slag en leer je programmeren met behulp van de Microsoft Blocks Editor. Dit is een online programma waarmee je programmeert door blokken achter elkaar te zetten.

24 mei 2018

Leer programmeren met dit uitgebreide boek over Python

Leer programmeren met dit uitgebreide boek over Python

Crash Course programmeren in Python is een snelle maar diepgaande introductie in programmeren met Python. Leer in korte tijd programma’s schrijven, problemen oplossen en laat programma’s ook werken.

24 mei 2018

Leer de basis van het programmeren stap voor stap door te werken aan allerlei korte projecten!

Stap voor stap leren programmeren met Python

Programmeren is leuk, uitdagend en de vaardigheden die je daarbij leert, zijn nuttig voor de rest van je leven. Heb jij het programmeren al ontdekt?

1 mei 2018

Nieuw! Spelenderwijs programmeren in Scratch

Spelenderwijs programmeren in Scratch

In de kleurrijke programmeertaal Scratch codeer je door blokken met code achter elkaar te zetten. Het wordt al door miljoenen beginnende programmeurs gebruikt.

1 mei 2018

Visual Steps introduceert Visual Steps Educatief

Visual Steps introduceert Visual Steps Educatief

Oefeningenboeken om zelfstandig te oefenen met taal, rekenen en studievaardigheden.

29 maart 2018

Scoor beter met je website in Google!

Doelgerichte SEO

Dit gebruiksvriendelijke boek met uitgebreide informatie over hoe je met Google omgaat en talloze tips en trucs bewijst dat ook jouw website bovenaan in de zoekresultaten van Google kan komen.

31 januari 2018

Vers van de pers! Fotobewerking met Photoshop Elements

Fotobewerking met Photoshop Elements

Met dit boek leert u foto's bewerken zoals een professionele fotograaf het zou doen!

31 januari 2018

Het stap-voor-stapcursusboek over InDesign CC

InDesign CC

Dit cursusboek is de beste voorbereiding voor toekomstige vormgevers en dtp'ers. Het is een laagdrempelige manier om kennis te maken met InDesign CC, het meest geavanceerde programma voor desktop publishing.

22 december 2017

Nieuw! Excel voor financial controllers

Excel voor financial controllers

Ontdek de vele mogelijkheden van Excel voor het maken van financiële en bedrijfskundige documenten en berekeningen.

11 december 2017

Het Windows 10 updateboek

Het Windows 10 updateboek

Blijf op de hoogte van alle nieuwe en vernieuwde opties in Windows 10.

16 november 2017

iPad voor senioren met iOS 11 is verschenen! Inclusief hoofdstuk voor de iPhone!

iPad voor senioren met iOS 11 en hoger

Heeft u een iPad en wilt u er graag mee leren werken, dan is deze titel uitermate geschikt voor u! In uw eigen tempo doet u veel kennis op over dit populaire apparaat. Voor u het weet heeft u een e-mail verzonden en naar informatie gezocht op het internet.

30 oktober 2017

Nieuw! Tips, trucs en sneltoetscombinaties in Windows 10

Tips, trucs en sneltoetscombinaties in Windows 10

In deze praktische titel staan allerlei tips en trucs waardoor je sneller en gemakkelijker kunt werken met je pc of laptop. Windows 10 bevat allerlei handige functies en trucs die het werken met de computer vergemakkelijken.

2 oktober 2017

Nu verkrijgbaar! Professioneel fotograferen met een Samsung telefoon

Professioneel fotograferen met een Samsung telefoon

Ga aan de slag met de tips en trucs uit deze gids en maak in plaats van kiekjes de meest professionele foto's die je ooit met een Samsung telefoon hebt gemaakt. De Samsung telefoon staat bekend om zijn haarscherpe camera en levert foto's van zeer hoge kwaliteit. Deze smartphone wordt daarom ook zeer veel gebruikt om foto's te maken, zelfs door professionele fotografen van over de hele wereld.

28 september 2017

Vers van de pers! Basisboek Excel 2016 en 2013 voor gevorderden

Basisboek Excel 2016 en 2013 voor gevorderden

Als u wilt werken met de meer geavanceerde functies van Excel, ga dan aan de slag met deze uitgave! Hierin leert u stap voor stap en aan de hand van oefenbestanden werken met diverse uiteenlopende opties van Excel.

31 augustus 2017

Nieuw! Professioneel fotograferen met de iPhone

Professioneel fotograferen met de iPhone

Ga met deze gids aan de slag en maak de meest professionele foto's die je ooit met een iPhone hebt gemaakt. Door de constante innovaties van de iPhone en de geïntegreerde camera levert deze smartphone foto's van zeer hoge kwaliteit. De iPhone wordt daarom ook zeer veel gebruikt om foto's te maken, zelfs door professionele fotografen van over de hele wereld.

31 augustus 2017

Cursusboek MOS Excel 2016 en 2013 Expert nu verkrijgbaar!

Cursusboek MOS Excel 2016 en 2013 Expert

Heeft u de basishandelingen van Excel onder de knie en wilt u aan de slag met de meer geavanceerde functies en opties van Excel, dan is dit cursusboek geschikt voor u. Aan de hand van stap-voor-stapinstructies en oefenbestanden leert u werken met de uitgebreide onderdelen van het in het bedrijfsleven onmisbare spreadsheetprogramma.

25 augustus 2017

Uw belangrijke gegevens overzichtelijk bij elkaar dankzij dit onmisbare boek!

Uw belangrijke gegevens overzichtelijk bij elkaar

De nieuwe titel Uw belangrijke gegevens overzichtelijk bij elkaar is verschenen! Nu al een groot succes!

18 augustus 2017

Programmeer je eigen iPhone en iPad apps

Programmeer je eigen iPhone en iPad apps - Leer programmeren met Swift!

Programmeer je eigen iPhone en iPad apps is geschikt voor iedereen die droomt van het maken van de volgende must-have, top 10-app! De eenvoudig te volgen voorbeelden in dit boek laten je op een speelse manier starten met het creëren van je eigen apps.

31 juli 2017

Ontdek een aantal programma's van Google

Ontdek Google Chrome, Gmail, Google Foto's en Google Drive

Een aantal veelgebruikte programma's van Google uitgelicht! Deze programma's zijn zowel op uw computer als tablet of smartphone gratis te gebruiken.

31 juli 2017

Leer videobewerken met Premiere Elements

Videobewerking met Premiere Elements

Sinds de opkomst van betaalbare digitale camera’s en smartphones worden steeds meer bijzondere momenten in goede kwaliteit op video vastgelegd. Heeft u ook video’s waar u eigenlijk wel meer mee wilt doen, bijvoorbeeld van een bruiloft, vakantie, of ander materiaal voor bijvoorbeeld een studie?

29 mei 2017

Nieuw! Het stap-voor-stapcursusboek over Photoshop CC

Photoshop CC

Dit boek is een uitkomst voor iedereen die in korte tijd optimaal met Photoshop wil leren werken. Het is geschreven door een grafisch vormgever met ervaring uit de dagelijkse praktijk.

12 mei 2017

Nieuw boek over het schrijven van uw levensverhaal

Uw levensverhaal in woord en beeld

Speelt u met het idee om de herinneringen en persoonlijke ervaringen uit uw leven vast te leggen in een mooi boek met foto’s en uw verhalen? Dan is dit het ideale boek om dit op een gestructureerde wijze aan te pakken.

11 mei 2017

Stap voor stap leren programmeren volgens de Visual Steps-methode

Stap voor stap leren programmeren met Scratch

Als je programmeert ben je creatief bezig, leer je logisch nadenken en hoe je problemen oplost. Met het gratis programma Scratch leer je programmeren door allerlei leuke en interessante spellen, animaties, programma’s en andere projecten te maken. Leer nu programmeren volgens de Visual Steps stap-voor-stapmethode!

27 maart 2017

Nu verkrijgbaar! Werken met een Samsung telefoon met Android 6 of 7

Werken met een Samsung telefoon met Android 6 of 7

De telefoons van Samsung zijn zeer complete multimediatelefoons die erg geliefd zijn bij een groot publiek. Er zijn verschillende typen telefoons verkrijgbaar met een bepaalde versie van het besturingssysteem Android. Dit boek helpt om vertrouwd te raken met een telefoon met Android versie 6, ook wel Marshmallow genoemd. Het is ook geschikt voor Android versie 7.

27 maart 2017

MOS Outlook toegevoegd aan de MOS-boekenserie

Cursusboek MOS Outlook 2016 en 2013

Nieuw toegevoegd aan de Visual Steps MOS-boekenserie is het Cursusboek MOS Outlook 2016 en 2013 en Oefeningenbundel MOS Outlook 2016 en 2013. Outlook is een veelgebruikt e-mailprogramma in het bedrijfsleven. Niet verwonderlijk, want het bevat veel mogelijkheden voor e-mail. Outlook is echter meer dan alleen een programma om e-mail te versturen en te ontvangen. Het wordt ook wel een Personal Information Manager genoemd, omdat je er ook je contactpersonen, agenda, takenlijst en notities in bij kunt houden.

22 febuari 2017

Leer programmeren met Minecraft!

Programmeren met Minecraft

Python is een eenvoudige, krachtige programmeertaal waar miljoenen mensen al mee hebben leren werken. Het populaire spel Minecraft heeft al meer dan honderd miljoen spelers. Met dit boek leer je programmeren in Python zodat je jouw eigen Minecraft wereld vorm kan geven.

17 febuari 2017

Nieuw! De Visual Steps MOS-boekenserie

Nieuw! De Visual Steps MOS-boekenserie

Visual Steps heeft een nieuwe serie computerboeken uitgebracht gericht op de exameneisen voor het officiële Microsoft Office Specialist® (MOS) examen. Deze examens over Word, Excel, PowerPoint en Outlook kunt u maken na het doorwerken van deze duidelijke stap-voor-stapcursusboeken.

22 december 2016

Visual Steps™-methode

Al jarenlang de meest effectieve manier om te leren werken met de pc, tablet of smartphone!  Lees over de methode
Koopjeshoek

De Visual Steps-boeken

Direct aan de slag / Stap-voor-stapinstructies / Begrijpelijke inhoud