Betalen met iDeal Visual Steps op Twitter Visual Steps op Facebook

Recente posts op de Visual Steps Facebook-pagina

Bekijk ook ons Facebook-paginaNieuws van Visual Steps

Hoe leuk is het om te knutselen en tegelijkertijd te leren? Dat kan met de micro:bit! In dit boek ga je met deze slimme minicomputer aan de slag en leer je programmeren met behulp van de Microsoft Blocks Editor. Dit is een online programma waarmee je programmeert door blokken achter elkaar te zetten.

Geplaatst op 24 mei 2018  Lees meer »  

Crash Course programmeren in Python is een snelle maar diepgaande introductie in programmeren met Python. Leer in korte tijd programma’s schrijven, problemen oplossen en laat programma’s ook werken.

Geplaatst op 24 mei 2018  Lees meer »  

Programmeren is leuk, uitdagend en de vaardigheden die je daarbij leert, zijn nuttig voor de rest van je leven. Heb jij het programmeren al ontdekt?

Geplaatst op 1 mei 2018  Lees meer »  

In de kleurrijke programmeertaal Scratch codeer je door blokken met code achter elkaar te zetten. Het wordt al door miljoenen beginnende programmeurs gebruikt.

Geplaatst op 1 mei 2018  Lees meer »  

Oefeningenboeken om zelfstandig te oefenen met taal, rekenen en studievaardigheden.

Geplaatst op 29 maart 2018  Lees meer »  

Dit gebruiksvriendelijke boek met uitgebreide informatie over hoe je met Google omgaat en talloze tips en trucs bewijst dat ook jouw website bovenaan in de zoekresultaten van Google kan komen.

Geplaatst op 31 januari 2018  Lees meer »  

Met dit boek leert u foto's bewerken zoals een professionele fotograaf het zou doen!

Geplaatst op 31 januari 2018  Lees meer »  

Dit cursusboek is de beste voorbereiding voor toekomstige vormgevers en dtp'ers. Het is een laagdrempelige manier om kennis te maken met InDesign CC, het meest geavanceerde programma voor desktop publishing.

Geplaatst op 22 december 2017  Lees meer »  

Ontdek de vele mogelijkheden van Excel voor het maken van financiële en bedrijfskundige documenten en berekeningen.

Geplaatst op 11 december 2017  Lees meer »  

Blijf op de hoogte van alle nieuwe en vernieuwde opties in Windows 10.

Geplaatst op 16 november 2017  Lees meer »  

Heeft u een iPad en wilt u er graag mee leren werken, dan is deze titel uitermate geschikt voor u! In uw eigen tempo doet u veel kennis op over dit populaire apparaat. Voor u het weet heeft u een e-mail verzonden en naar informatie gezocht op het internet.

Geplaatst op 30 oktober 2017  Lees meer »  

In deze praktische titel staan allerlei tips en trucs waardoor je sneller en gemakkelijker kunt werken met je pc of laptop. Windows 10 bevat allerlei handige functies en trucs die het werken met de computer vergemakkelijken.

Geplaatst op 2 oktober 2017  Lees meer »  

Ga aan de slag met de tips en trucs uit deze gids en maak in plaats van kiekjes de meest professionele foto's die je ooit met een Samsung telefoon hebt gemaakt. De Samsung telefoon staat bekend om zijn haarscherpe camera en levert foto's van zeer hoge kwaliteit. Deze smartphone wordt daarom ook zeer veel gebruikt om foto's te maken, zelfs door professionele fotografen van over de hele wereld.

Geplaatst op 28 september 2017  Lees meer »  

Als u wilt werken met de meer geavanceerde functies van Excel, ga dan aan de slag met deze uitgave! Hierin leert u stap voor stap en aan de hand van oefenbestanden werken met diverse uiteenlopende opties van Excel.

Geplaatst op 31 augustus 2017  Lees meer »  

Ga met deze gids aan de slag en maak de meest professionele foto's die je ooit met een iPhone hebt gemaakt. Door de constante innovaties van de iPhone en de geïntegreerde camera levert deze smartphone foto's van zeer hoge kwaliteit. De iPhone wordt daarom ook zeer veel gebruikt om foto's te maken, zelfs door professionele fotografen van over de hele wereld.

Geplaatst op 31 augustus 2017  Lees meer »  

Heeft u de basishandelingen van Excel onder de knie en wilt u aan de slag met de meer geavanceerde functies en opties van Excel, dan is dit cursusboek geschikt voor u. Aan de hand van stap-voor-stapinstructies en oefenbestanden leert u werken met de uitgebreide onderdelen van het in het bedrijfsleven onmisbare spreadsheetprogramma.

Geplaatst op 25 augustus 2017  Lees meer »  

De nieuwe titel Uw belangrijke gegevens overzichtelijk bij elkaar is verschenen! Nu al een groot succes!

Geplaatst op 18 augustus 2017  Lees meer »  

Programmeer je eigen iPhone en iPad apps is geschikt voor iedereen die droomt van het maken van de volgende must-have, top 10-app! De eenvoudig te volgen voorbeelden in dit boek laten je op een speelse manier starten met het creëren van je eigen apps.

Geplaatst op 31 juli 2017  Lees meer »  

Een aantal veelgebruikte programma's van Google uitgelicht! Deze programma's zijn zowel op uw computer als tablet of smartphone gratis te gebruiken.

Geplaatst op 31 juli 2017  Lees meer »  

Sinds de opkomst van betaalbare digitale camera’s en smartphones worden steeds meer bijzondere momenten in goede kwaliteit op video vastgelegd. Heeft u ook video’s waar u eigenlijk wel meer mee wilt doen, bijvoorbeeld van een bruiloft, vakantie, of ander materiaal voor bijvoorbeeld een studie?

Geplaatst op 29 mei 2017  Lees meer »  

Dit boek is een uitkomst voor iedereen die in korte tijd optimaal met Photoshop wil leren werken. Het is geschreven door een grafisch vormgever met ervaring uit de dagelijkse praktijk.

Geplaatst op 12 mei 2017  Lees meer »  

Speelt u met het idee om de herinneringen en persoonlijke ervaringen uit uw leven vast te leggen in een mooi boek met foto’s en uw verhalen? Dan is dit het ideale boek om dit op een gestructureerde wijze aan te pakken.

Geplaatst op 11 mei 2017  Lees meer »  

Als je programmeert ben je creatief bezig, leer je logisch nadenken en hoe je problemen oplost. Met het gratis programma Scratch leer je programmeren door allerlei leuke en interessante spellen, animaties, programma’s en andere projecten te maken. Leer nu programmeren volgens de Visual Steps stap-voor-stapmethode!

Geplaatst op 27 maart 2017  Lees meer »  

De telefoons van Samsung zijn zeer complete multimediatelefoons die erg geliefd zijn bij een groot publiek. Er zijn verschillende typen telefoons verkrijgbaar met een bepaalde versie van het besturingssysteem Android. Dit boek helpt om vertrouwd te raken met een telefoon met Android versie 6, ook wel Marshmallow genoemd. Het is ook geschikt voor Android versie 7.

Geplaatst op 27 maart 2017  Lees meer »  

Nieuw toegevoegd aan de Visual Steps MOS-boekenserie is het Cursusboek MOS Outlook 2016 en 2013 en Oefeningenbundel MOS Outlook 2016 en 2013. Outlook is een veelgebruikt e-mailprogramma in het bedrijfsleven. Niet verwonderlijk, want het bevat veel mogelijkheden voor e-mail. Outlook is echter meer dan alleen een programma om e-mail te versturen en te ontvangen. Het wordt ook wel een Personal Information Manager genoemd, omdat je er ook je contactpersonen, agenda, takenlijst en notities in bij kunt houden.

Geplaatst op 22 febuari 2017  Lees meer »  

Python is een eenvoudige, krachtige programmeertaal waar miljoenen mensen al mee hebben leren werken. Het populaire spel Minecraft heeft al meer dan honderd miljoen spelers. Met dit boek leer je programmeren in Python zodat je jouw eigen Minecraft wereld vorm kan geven.

Geplaatst op 17 febuari 2017  Lees meer »  

Visual Steps heeft een nieuwe serie computerboeken uitgebracht gericht op de exameneisen voor het officiële Microsoft Office Specialist® (MOS) examen. Deze examens over Word, Excel, PowerPoint en Outlook kunt u maken na het doorwerken van deze duidelijke stap-voor-stapcursusboeken.

Geplaatst op 22 december 2016  Lees meer »  

ga naar boven