Betalen met iDeal Visual Steps op Twitter Visual Steps op Facebook

Nieuwsbrief

Met de gratis Visual Steps Nieuwsbrief wordt u zonder enige verplichting per e-mail op de hoogte gehouden van alle nieuwe uitgaven en de gratis download-cahiers van Visual Steps. De Nieuwsbrief verschijnt gemiddeld twee keer per maand.

Op deze webpagina kunt u zich aanmelden of afmelden voor deze gratis Visual Steps Nieuwsbrief. Vul daarvoor onderstaand formulier in.

 • Als u nog geen abonnee bent, wordt uw
  e-mailadres toegevoegd aan het adressenbestand voor de Nieuwsbrief.
  U ontvangt een e-mail waarin u uw aanmelding moet bevestigen. Daarna heeft u direct toegang tot de gratis cahiers op www.visualsteps.nl/gratis en kunt u deelnemen aan prijsvragen of andere acties. Ook ontvangt u vanaf dat moment de gratis Visual Steps Nieuwsbrieven die per e-mail worden verstuurd.
 • Als uw e-mailadres al aanwezig is in het adressenbestand, wordt het verwijderd uit de Nieuwsbrief-verzendlijst. 
Nieuwsbrief aanmelden of afmelden
Naam
E-mailadres
Controleer of uw e-mailadres volledig is en geen tikfouten bevat.
 

Archief Visual Steps Nieuwsbrieven

Klik op één van de onderstaande links om de desbetreffende Visual Steps Nieuwsbrief te lezen:

 • 8 december 2017 - Ideeën voor de feestdagen!
  De kerstdagen staan weer voor de deur. Mogelijk viert u dat met pakjes onder de boom. Daarvoor heeft Visual Steps een aantal cadeautips verzameld in deze nieuwsbrief.
 • 16 november 2017 - Het Windows 10 updateboek is verschenen
  Blijf op de hoogte van alle nieuwe en vernieuwde opties in Windows 10 met het boek Het Windows 10 updateboek. U leest onder andere over de verbeterde indeling en mogelijkheden van het menu Start en handige instellingen in het Instellingen-venster. U maakt ook kennis met allerlei slimme opties in de internetbrowser Edge, waarmee het surfen een stuk makkelijker wordt. Daarnaast kunt u met de app Foto's in een handomdraai een video maken van uw foto's en video's, compleet met effecten en muziek. En in de nieuwe tekenapp Paint 3D maakt u heel makkelijk uw eigen 3D-tekeningen.
 • 31 oktober 2017 - Leer snel en gemakkelijk werken met uw iPad
  Ga met het boek iPad voor senioren met iOS 11 en hoger aan de slag om te leren werken met de verschillende functies en apps van uw iPad met iOS 11. Onze uitgave iCloud behandelt stap voor stap alle mogelijkheden van iCloud. Met iCloud kan de gebruiker bestanden online opslaan en synchroniseren (gelijkmaken) met de iPhone, iPad en Mac. Zo zijn altijd en overal alle gegevens bij de hand!
 • 16 oktober 2017 - Twee nieuwe titels van Visual Steps nu verkrijgbaar!
  Leer werken met allerlei handige functies en trucs in Windows 10 met Tips, trucs en sneltoetscombinaties in Windows 10. Ga aan de slag met de tips en trucs uit het boek Professioneel fotograferen met uw Samsung telefoon en maak de meest professionele foto's die u ooit met uw Samsung telefoon heeft gemaakt.
 • 25 september 2017 - Een interessante selectie boeken van Visual Steps
  Vereeuwig de ervaringen uit uw leven voor uw kinderen en kleinkinderen. Uw levensverhaal in woord en beeld inspireert u bij het kiezen van onderwerpen en geeft daarbij diverse praktische schrijf- en opmaaktips. Maak schilderijen zonder verf met het boek Schilderen op een tablet. De duidelijke en eenvoudige aanpak in dit boek zorgt ervoor dat de mooiste landschappen op een tablet worden geschilderd.
 • 12 september 2017 - Komt u ook naar de 50PlusBeurs?
  Zoals u van ons gewend bent, zijn wij ook dit jaar weer aanwezig op de 50PlusBeurs. Voor een gezellig dagje uit is de 50PlusBeurs een uitstekende keuze. De 50PlusBeurs is al 25 jaar 's werelds grootste evenement voor actieve plussers met 600 stands boordevol informatie, entertainment en aanbiedingen. Thematisch ingedeeld met workshops, presentaties en vele optredens op podia met muziek, modeshow en theater.
 • 4 september 2017 - Nieuw! Professioneel fotograferen met de iPhone
  Ga met deze gids aan de slag en maak de meest professionele foto's die u ooit met een iPhone heeft gemaakt. Leer werken met de geavanceerde functies van Excel. Met ons nieuwste boek leert u stap voor stap werken met diverse uiteenlopende opties van Excel.
 • 15 augustus 2017 - Uw belangrijke gegevens overzichtelijk bij elkaar dankzij dit onmisbare boek!
  In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over de nieuwe titel Uw belangrijke gegevens overzichtelijk bij elkaar.
 • 4 augustus 2017 - Ontdek Google-programma's en maak apps voor de iPhone en iPad
  In deze stap-voor-stapuitgave Ontdek Google Chrome, Gmail, Google Foto's en Google Drive gaat u aan de slag met veelgebruikte programma's van Google: Google Chrome, Gmail, Google Foto's en Google Drive. Leer apps maken voor de iPhone en iPad met het gratis programma Xcode en het boek Programmeer je eigen iPhone en iPad apps.
 • 24 juli 2017 - Aan de slag met uw vakantiefoto's en -video's
  Bewerk nu uw favoriete foto's tot het best mogelijke eindresultaat met het gratis online fotoprogramma Pixlr en het boek Fotobewerking op de computer. Leer uw video's bewerken tot een professionele film met het boek Videobewerking met Premiere Elements.
 • 5 juli 2017 - Aan de slag met programmeren, fotobewerking, presentaties maken en nog veel meer!
  Iedereen kan leren programmeren met Scratch. Benut de mogelijkheden voor foto's, video en muziek in Windows 10 optimaal. Met het Basisboek PowerPoint 2016 leert u in een handomdraai alles over PowerPoint.
 • 31 mei 2017 - Nieuwe uitgave over videobewerking en diverse andere interessante boeken
  Aan de slag met het uitgebreide videobewerkingsprogramma Adobe Premiere Elements met het boek Videobewerking met Premiere Elements. Maak uw website met WordPress - het boek dat beschrijft hoe u op een makkelijke en doeltreffende manier een website voor een eigen bedrijf of hobby maakt en onderhoudt.
 • 11 mei 2017 - Nieuwe uitgaven over Photoshop CC en het schrijven van uw levensverhaal
  Uw levensverhaal in woord en beeld inspireert u bij het kiezen van onderwerpen en geeft daarbij diverse praktische schrijf- en opmaaktips. Daarbij kunnen foto's natuurlijk niet ontbreken. Zo kunt u alle waardevolle herinneringen, ervaringen en belevenissen verzamelen en bewaren voor later.
  Het boek Photoshop CC is een uitkomst voor iedereen die in korte tijd optimaal met Photoshop wil leren werken. De handelingen worden stap voor stap uitgelegd aan de hand van duidelijke instructies, schermafbeeldingen en oefeningen.
 • 20 april 2017 - Schilderen op uw tablet en nog veel meer!
  Maak schilderijen zonder verf. Leer de mooiste schilderijen maken op uw tablet. Een boek over programmeren in het populaire spel Minecraft. Bewerk nu uw favoriete foto's met het gebruiksvriendelijke, gratis online fotoprogramma Pixlr.
 • 27 maart 2017 - Twee interessante nieuwe titels bij uitgeverij Visual Steps. Vers van de pers! Werken met een Samsung telefoon met Android 6 of 7. Stap voor stap leren programmeren met Scratch. Maak je eigen spellen, animaties en programma's.
 • 8 maart 2017 - Goede beveiliging van de pc is essentieel. In de titel Beveiligen, back-uppen en opruimen van uw Windows 10-pc leest u hoe u dit aanpakt. Aan de slag met Windows 10 of MacOS Sierra. Help uw (klein)kind de fraaiste werkstukken of presentaties te maken.
 • 21 febuari 2017 - Nieuw! Programmeren met Minecraft
  Een eigen Minecraft wereld vormgeven met behulp van de programmeertaal Python. Zie de nieuwe titel Programmeren met Minecraft
  Maak uw digitale foto's nog mooier! Bewerk nu uw favoriete foto's met het gebruiksvriendelijke, gratis online fotoprogramma Pixlr en onze titel Fotobewerking op de computer
 • 10 febuari 2017 - Interessante titels voor een interessante dagbesteding tijdens de koude winterdagen
  Leer de opties van de iPad en iPhone met iOS 10 kennen. Of misschien wilt u wel snel kennismaken met Windows 10. Ontdek de vele mogelijkheden van iCloud.
 • 16 januari 2017 - Een goede start van het nieuwe jaar met deze boeken
  Onlangs een iPad gekocht of gekregen? In het boek iPad voor senioren met iOS 10 maakt u in uw eigen tempo kennis met de iPad met iOS 10.
 • 13 december 2016 - Ideeën voor de feestdagen!
  Er zijn twee nieuwe titels verschenen: Fotobewerking op de computer en Arduino Project Handboek. Maak uw digitale foto's nu nog mooier! Bewerk uw favoriete foto's met het gebruiksvriendelijke, gratis online fotoprogramma Pixlr. Met het Arduino Project Handboek bouwt u uw eigen lichtdimmer, plant monitor of een reactietijd spelletje. Ook andere ideeën voor de feestdagen.
 • 24 november 2016 - Twee nieuwe titels verkrijgbaar! Leuk om cadeau te doen tijdens de feestdagen!
  In deze nieuwsbrief vindt u meer informatie over onze twee nieuwste titels MacOS Sierra en Schilderen op een tablet. Ook maakt u kans op een Visual Steps-boek naar keuze!
 • 16 november 2016 - Hoor wie klopt daar... Cadeautips van de Sint
  Bent u nog op zoek naar een leuk presentje voor tijdens de feestdagen? Wij hebben een aantal titels geselecteerd die leuk is om te geven of om te krijgen.
 • 28 oktober 2016 - Aan de slag met iOS 10 op de iPad en iPhone
  Heeft u kort geleden een iPad of iPhone gekocht of gebruikt u al enige tijd een iPad of iPhone en wilt u kennismaken met het apparaat en tegelijkertijd de nieuwste opties ontdekken? Dit boek Snel kennismaken met de iPad en iPhone is dan de ideale handleiding.
 • 18 oktober 2016 - Aan de slag met Office, Linked-In, Skype en iCloud op uw computer
  Alles wat u moet weten over internet, fotobewerking, sociale media en nog veel meer op uw Windows 10-computer. In de praktische titel Werken met mappen en bestanden en back-uppen in Windows 10 maakt u wegwijs in Verkenner en leert u mappen en bestanden te ordenen en het maken van back-ups in Windows 10.
 • 6 oktober 2016 - Twee interessante, nieuwe titels van Visual Steps zijn nu verkrijgbaar!
  Aan de slag met het notitieprogramma OneNote. Verzamel al uw notities, creatieve ideeën en andere documenten overzichtelijk bij elkaar. Een leuk en interessant boek voor uw (klein)kinderen of leerlingen: Begin met programmeren met Scratch en Python.
 • 12 september 2016 - Win kaarten voor de 50PlusBeurs
  Zoals u van ons gewend bent, zijn wij ook dit jaar weer aanwezig op de 50PlusBeurs. Voor een gezellig dagje uit is de 50PlusBeurs een uitstekende keuze. Met maar liefst zes thema's omtrent Ogen en oren tekort!. In deze nieuwsbrief vindt u informatie over de beurs, kunt u uw ticket met korting bestellen en kunt u kaarten voor de beurs winnen.
 • 2 september 2016 - 2 nieuwe boeken verkrijgbaar
  Bent u op zoek naar een makkelijke en doeltreffende manier om een website voor een eigen bedrijf of hobby te maken en onderhouden? Bekijk dan het boek Maak uw website met WordPress. Benut de mogelijkheden voor foto's, video en muziek in Windows 10 optimaal met de nieuw titel Werken met foto, video en muziek in Windows 10.
 • 16 augustus 2016 - Nieuw! Maak een Killer LinkedIn-profiel
  Zorg ervoor dat uw LinkedIn-profiel de aandacht trekt en goed gevonden wordt. Meer informatie vindt u op de website bij het boek: www.visualsteps.nl/linkedin. Hier vindt u ook enkele recensies.
 • 15 juli 2016 - Aan de slag met Windows 10, programmeren, Facebook, Word en iCloud
  Wilt u nog overstappen naar Windows 10? Doe dit dan gratis vóór 29 juli en leer aan de hand van dit boek werken met Windows 10! Iedereen kan leren programmeren! Programmeren met Scratch bevat diverse praktische projecten waarmee u wordt uitgedaagd om uw eigen spellen, animaties, tests en andere programmeerprojecten te maken.

 

ga naar boven