Betalen met iDeal Visual Steps op Twitter Visual Steps op Facebook

Nieuwsbrief

Met de gratis Visual Steps Nieuwsbrief wordt u zonder enige verplichting per e-mail op de hoogte gehouden van alle nieuwe uitgaven en de gratis download-cahiers van Visual Steps. De Nieuwsbrief verschijnt gemiddeld twee keer per maand.

Op deze webpagina kunt u zich aanmelden of afmelden voor deze gratis Visual Steps Nieuwsbrief. Vul daarvoor onderstaand formulier in.

 • Als u nog geen abonnee bent, wordt uw
  e-mailadres toegevoegd aan het adressenbestand voor de Nieuwsbrief.
  U ontvangt een e-mail waarin u uw aanmelding moet bevestigen. Daarna heeft u direct toegang tot de gratis cahiers op www.visualsteps.nl/gratis en kunt u deelnemen aan prijsvragen of andere acties. Ook ontvangt u vanaf dat moment de gratis Visual Steps Nieuwsbrieven die per e-mail worden verstuurd.
 • Als uw e-mailadres al aanwezig is in het adressenbestand, wordt het verwijderd uit de Nieuwsbrief-verzendlijst. 
Nieuwsbrief aanmelden of afmelden
Naam
E-mailadres
Controleer of uw e-mailadres volledig is en geen tikfouten bevat.
 

Archief Visual Steps Nieuwsbrieven

Klik op één van de onderstaande links om de desbetreffende Visual Steps Nieuwsbrief te lezen:

 • 31 januari 2018 - Recent verschenen nieuwe boeken
  Fotobewerking met Photoshop Elements, het stap-voor-stapcursusboek over Adobe Photoshop Elements. Doelgerichte zoekmachineoptimalisatie met het boek Doelgerichte SEO, een praktisch stappenplan om te scoren in Google.
 • 5 januari 2018 - Visual Steps wenst u een goed 2018 toe!
  Visual Steps wenst u een goed 2018 toe waarin we u veel plezier en gemak wensen bij het werken op de pc, tablet of smartphone. We hopen dat we u ook in 2018 weer veel kunnen leren door middel van onze boeken. In deze nieuwsbrief krijgt u een aantal suggesties.
 • 18 december 2017 - Nog een aantal cadeautips voor de feestdagen!
  Cadeaus voor uw (klein)kinderen, uw partner of misschien wel uzelf. Voor iedereen heeft Visual Steps een mooi en leerzaam boek!
 • 8 december 2017 - Ideeën voor de feestdagen!
  De kerstdagen staan weer voor de deur. Mogelijk viert u dat met pakjes onder de boom. Daarvoor heeft Visual Steps een aantal cadeautips verzameld in deze nieuwsbrief.
 • 16 november 2017 - Het Windows 10 updateboek is verschenen
  Blijf op de hoogte van alle nieuwe en vernieuwde opties in Windows 10 met het boek Het Windows 10 updateboek. U leest onder andere over de verbeterde indeling en mogelijkheden van het menu Start en handige instellingen in het Instellingen-venster. U maakt ook kennis met allerlei slimme opties in de internetbrowser Edge, waarmee het surfen een stuk makkelijker wordt. Daarnaast kunt u met de app Foto's in een handomdraai een video maken van uw foto's en video's, compleet met effecten en muziek. En in de nieuwe tekenapp Paint 3D maakt u heel makkelijk uw eigen 3D-tekeningen.
 • 31 oktober 2017 - Leer snel en gemakkelijk werken met uw iPad
  Ga met het boek iPad voor senioren met iOS 11 en hoger aan de slag om te leren werken met de verschillende functies en apps van uw iPad met iOS 11. Onze uitgave iCloud behandelt stap voor stap alle mogelijkheden van iCloud. Met iCloud kan de gebruiker bestanden online opslaan en synchroniseren (gelijkmaken) met de iPhone, iPad en Mac. Zo zijn altijd en overal alle gegevens bij de hand!
 • 16 oktober 2017 - Twee nieuwe titels van Visual Steps nu verkrijgbaar!
  Leer werken met allerlei handige functies en trucs in Windows 10 met Tips, trucs en sneltoetscombinaties in Windows 10. Ga aan de slag met de tips en trucs uit het boek Professioneel fotograferen met uw Samsung telefoon en maak de meest professionele foto's die u ooit met uw Samsung telefoon heeft gemaakt.
 • 25 september 2017 - Een interessante selectie boeken van Visual Steps
  Vereeuwig de ervaringen uit uw leven voor uw kinderen en kleinkinderen. Uw levensverhaal in woord en beeld inspireert u bij het kiezen van onderwerpen en geeft daarbij diverse praktische schrijf- en opmaaktips. Maak schilderijen zonder verf met het boek Schilderen op een tablet. De duidelijke en eenvoudige aanpak in dit boek zorgt ervoor dat de mooiste landschappen op een tablet worden geschilderd.
 • 12 september 2017 - Komt u ook naar de 50PlusBeurs?
  Zoals u van ons gewend bent, zijn wij ook dit jaar weer aanwezig op de 50PlusBeurs. Voor een gezellig dagje uit is de 50PlusBeurs een uitstekende keuze. De 50PlusBeurs is al 25 jaar 's werelds grootste evenement voor actieve plussers met 600 stands boordevol informatie, entertainment en aanbiedingen. Thematisch ingedeeld met workshops, presentaties en vele optredens op podia met muziek, modeshow en theater.
 • 4 september 2017 - Nieuw! Professioneel fotograferen met de iPhone
  Ga met deze gids aan de slag en maak de meest professionele foto's die u ooit met een iPhone heeft gemaakt. Leer werken met de geavanceerde functies van Excel. Met ons nieuwste boek leert u stap voor stap werken met diverse uiteenlopende opties van Excel.
 • 15 augustus 2017 - Uw belangrijke gegevens overzichtelijk bij elkaar dankzij dit onmisbare boek!
  In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over de nieuwe titel Uw belangrijke gegevens overzichtelijk bij elkaar.
 • 4 augustus 2017 - Ontdek Google-programma's en maak apps voor de iPhone en iPad
  In deze stap-voor-stapuitgave Ontdek Google Chrome, Gmail, Google Foto's en Google Drive gaat u aan de slag met veelgebruikte programma's van Google: Google Chrome, Gmail, Google Foto's en Google Drive. Leer apps maken voor de iPhone en iPad met het gratis programma Xcode en het boek Programmeer je eigen iPhone en iPad apps.
 • 24 juli 2017 - Aan de slag met uw vakantiefoto's en -video's
  Bewerk nu uw favoriete foto's tot het best mogelijke eindresultaat met het gratis online fotoprogramma Pixlr en het boek Fotobewerking op de computer. Leer uw video's bewerken tot een professionele film met het boek Videobewerking met Premiere Elements.
 • 5 juli 2017 - Aan de slag met programmeren, fotobewerking, presentaties maken en nog veel meer!
  Iedereen kan leren programmeren met Scratch. Benut de mogelijkheden voor foto's, video en muziek in Windows 10 optimaal. Met het Basisboek PowerPoint 2016 leert u in een handomdraai alles over PowerPoint.
 • 31 mei 2017 - Nieuwe uitgave over videobewerking en diverse andere interessante boeken
  Aan de slag met het uitgebreide videobewerkingsprogramma Adobe Premiere Elements met het boek Videobewerking met Premiere Elements. Maak uw website met WordPress - het boek dat beschrijft hoe u op een makkelijke en doeltreffende manier een website voor een eigen bedrijf of hobby maakt en onderhoudt.
 • 11 mei 2017 - Nieuwe uitgaven over Photoshop CC en het schrijven van uw levensverhaal
  Uw levensverhaal in woord en beeld inspireert u bij het kiezen van onderwerpen en geeft daarbij diverse praktische schrijf- en opmaaktips. Daarbij kunnen foto's natuurlijk niet ontbreken. Zo kunt u alle waardevolle herinneringen, ervaringen en belevenissen verzamelen en bewaren voor later.
  Het boek Photoshop CC is een uitkomst voor iedereen die in korte tijd optimaal met Photoshop wil leren werken. De handelingen worden stap voor stap uitgelegd aan de hand van duidelijke instructies, schermafbeeldingen en oefeningen.
 • 20 april 2017 - Schilderen op uw tablet en nog veel meer!
  Maak schilderijen zonder verf. Leer de mooiste schilderijen maken op uw tablet. Een boek over programmeren in het populaire spel Minecraft. Bewerk nu uw favoriete foto's met het gebruiksvriendelijke, gratis online fotoprogramma Pixlr.
 • 27 maart 2017 - Twee interessante nieuwe titels bij uitgeverij Visual Steps. Vers van de pers! Werken met een Samsung telefoon met Android 6 of 7. Stap voor stap leren programmeren met Scratch. Maak je eigen spellen, animaties en programma's.
 • 8 maart 2017 - Goede beveiliging van de pc is essentieel. In de titel Beveiligen, back-uppen en opruimen van uw Windows 10-pc leest u hoe u dit aanpakt. Aan de slag met Windows 10 of MacOS Sierra. Help uw (klein)kind de fraaiste werkstukken of presentaties te maken.
 • 21 febuari 2017 - Nieuw! Programmeren met Minecraft
  Een eigen Minecraft wereld vormgeven met behulp van de programmeertaal Python. Zie de nieuwe titel Programmeren met Minecraft
  Maak uw digitale foto's nog mooier! Bewerk nu uw favoriete foto's met het gebruiksvriendelijke, gratis online fotoprogramma Pixlr en onze titel Fotobewerking op de computer
 • 10 febuari 2017 - Interessante titels voor een interessante dagbesteding tijdens de koude winterdagen
  Leer de opties van de iPad en iPhone met iOS 10 kennen. Of misschien wilt u wel snel kennismaken met Windows 10. Ontdek de vele mogelijkheden van iCloud.
 • 16 januari 2017 - Een goede start van het nieuwe jaar met deze boeken
  Onlangs een iPad gekocht of gekregen? In het boek iPad voor senioren met iOS 10 maakt u in uw eigen tempo kennis met de iPad met iOS 10.

 

ga naar boven