Betalen met iDeal Visual Steps op Twitter Visual Steps op Facebook

Nieuwsbrief

Met de gratis Visual Steps Nieuwsbrief wordt u zonder enige verplichting per e-mail op de hoogte gehouden van alle nieuwe uitgaven en de gratis download-cahiers van Visual Steps. De Nieuwsbrief verschijnt gemiddeld twee keer per maand.

Op deze webpagina kunt u zich aanmelden of afmelden voor deze gratis Visual Steps Nieuwsbrief. Vul daarvoor onderstaand formulier in.

 • Als u nog geen abonnee bent, wordt uw
  e-mailadres toegevoegd aan het adressenbestand voor de Nieuwsbrief.
  U ontvangt een e-mail waarin u uw aanmelding moet bevestigen. Daarna heeft u direct toegang tot de gratis cahiers op www.visualsteps.nl/gratis en kunt u deelnemen aan prijsvragen of andere acties. Ook ontvangt u vanaf dat moment de gratis Visual Steps Nieuwsbrieven die per e-mail worden verstuurd.
 • Als uw e-mailadres al aanwezig is in het adressenbestand, wordt het verwijderd uit de Nieuwsbrief-verzendlijst. 
Nieuwsbrief aanmelden of afmelden
Naam
E-mailadres
Controleer of uw e-mailadres volledig is en geen tikfouten bevat.
 

Archief Visual Steps Nieuwsbrieven

Klik op één van de onderstaande links om de desbetreffende Visual Steps Nieuwsbrief te lezen:

 • 16 oktober 2017 - Twee nieuwe titels van Visual Steps nu verkrijgbaar!
  Leer werken met allerlei handige functies en trucs in Windows 10 met Tips, trucs en sneltoetscombinaties in Windows 10. Ga aan de slag met de tips en trucs uit het boek Professioneel fotograferen met uw Samsung telefoon en maak de meest professionele foto's die u ooit met uw Samsung telefoon heeft gemaakt.
 • 25 september 2017 - Een interessante selectie boeken van Visual Steps
  Vereeuwig de ervaringen uit uw leven voor uw kinderen en kleinkinderen. Uw levensverhaal in woord en beeld inspireert u bij het kiezen van onderwerpen en geeft daarbij diverse praktische schrijf- en opmaaktips. Maak schilderijen zonder verf met het boek Schilderen op een tablet. De duidelijke en eenvoudige aanpak in dit boek zorgt ervoor dat de mooiste landschappen op een tablet worden geschilderd.
 • 12 september 2017 - Komt u ook naar de 50PlusBeurs?
  Zoals u van ons gewend bent, zijn wij ook dit jaar weer aanwezig op de 50PlusBeurs. Voor een gezellig dagje uit is de 50PlusBeurs een uitstekende keuze. De 50PlusBeurs is al 25 jaar 's werelds grootste evenement voor actieve plussers met 600 stands boordevol informatie, entertainment en aanbiedingen. Thematisch ingedeeld met workshops, presentaties en vele optredens op podia met muziek, modeshow en theater.
 • 4 september 2017 - Nieuw! Professioneel fotograferen met de iPhone
  Ga met deze gids aan de slag en maak de meest professionele foto's die u ooit met een iPhone heeft gemaakt. Leer werken met de geavanceerde functies van Excel. Met ons nieuwste boek leert u stap voor stap werken met diverse uiteenlopende opties van Excel.
 • 15 augustus 2017 - Uw belangrijke gegevens overzichtelijk bij elkaar dankzij dit onmisbare boek!
  In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over de nieuwe titel Uw belangrijke gegevens overzichtelijk bij elkaar.
 • 4 augustus 2017 - Ontdek Google-programma's en maak apps voor de iPhone en iPad
  In deze stap-voor-stapuitgave Ontdek Google Chrome, Gmail, Google Foto's en Google Drive gaat u aan de slag met veelgebruikte programma's van Google: Google Chrome, Gmail, Google Foto's en Google Drive. Leer apps maken voor de iPhone en iPad met het gratis programma Xcode en het boek Programmeer je eigen iPhone en iPad apps.
 • 24 juli 2017 - Aan de slag met uw vakantiefoto's en -video's
  Bewerk nu uw favoriete foto's tot het best mogelijke eindresultaat met het gratis online fotoprogramma Pixlr en het boek Fotobewerking op de computer. Leer uw video's bewerken tot een professionele film met het boek Videobewerking met Premiere Elements.
 • 5 juli 2017 - Aan de slag met programmeren, fotobewerking, presentaties maken en nog veel meer!
  Iedereen kan leren programmeren met Scratch. Benut de mogelijkheden voor foto's, video en muziek in Windows 10 optimaal. Met het Basisboek PowerPoint 2016 leert u in een handomdraai alles over PowerPoint.
 • 31 mei 2017 - Nieuwe uitgave over videobewerking en diverse andere interessante boeken
  Aan de slag met het uitgebreide videobewerkingsprogramma Adobe Premiere Elements met het boek Videobewerking met Premiere Elements. Maak uw website met WordPress - het boek dat beschrijft hoe u op een makkelijke en doeltreffende manier een website voor een eigen bedrijf of hobby maakt en onderhoudt.
 • 11 mei 2017 - Nieuwe uitgaven over Photoshop CC en het schrijven van uw levensverhaal
  Uw levensverhaal in woord en beeld inspireert u bij het kiezen van onderwerpen en geeft daarbij diverse praktische schrijf- en opmaaktips. Daarbij kunnen foto's natuurlijk niet ontbreken. Zo kunt u alle waardevolle herinneringen, ervaringen en belevenissen verzamelen en bewaren voor later.
  Het boek Photoshop CC is een uitkomst voor iedereen die in korte tijd optimaal met Photoshop wil leren werken. De handelingen worden stap voor stap uitgelegd aan de hand van duidelijke instructies, schermafbeeldingen en oefeningen.
 • 20 april 2017 - Schilderen op uw tablet en nog veel meer!
  Maak schilderijen zonder verf. Leer de mooiste schilderijen maken op uw tablet. Een boek over programmeren in het populaire spel Minecraft. Bewerk nu uw favoriete foto's met het gebruiksvriendelijke, gratis online fotoprogramma Pixlr.
 • 27 maart 2017 - Twee interessante nieuwe titels bij uitgeverij Visual Steps. Vers van de pers! Werken met een Samsung telefoon met Android 6 of 7. Stap voor stap leren programmeren met Scratch. Maak je eigen spellen, animaties en programma's.
 • 8 maart 2017 - Goede beveiliging van de pc is essentieel. In de titel Beveiligen, back-uppen en opruimen van uw Windows 10-pc leest u hoe u dit aanpakt. Aan de slag met Windows 10 of MacOS Sierra. Help uw (klein)kind de fraaiste werkstukken of presentaties te maken.
 • 21 febuari 2017 - Nieuw! Programmeren met Minecraft
  Een eigen Minecraft wereld vormgeven met behulp van de programmeertaal Python. Zie de nieuwe titel Programmeren met Minecraft
  Maak uw digitale foto's nog mooier! Bewerk nu uw favoriete foto's met het gebruiksvriendelijke, gratis online fotoprogramma Pixlr en onze titel Fotobewerking op de computer
 • 10 febuari 2017 - Interessante titels voor een interessante dagbesteding tijdens de koude winterdagen
  Leer de opties van de iPad en iPhone met iOS 10 kennen. Of misschien wilt u wel snel kennismaken met Windows 10. Ontdek de vele mogelijkheden van iCloud.
 • 16 januari 2017 - Een goede start van het nieuwe jaar met deze boeken
  Onlangs een iPad gekocht of gekregen? In het boek iPad voor senioren met iOS 10 maakt u in uw eigen tempo kennis met de iPad met iOS 10.
 • 13 december 2016 - Ideeën voor de feestdagen!
  Er zijn twee nieuwe titels verschenen: Fotobewerking op de computer en Arduino Project Handboek. Maak uw digitale foto's nu nog mooier! Bewerk uw favoriete foto's met het gebruiksvriendelijke, gratis online fotoprogramma Pixlr. Met het Arduino Project Handboek bouwt u uw eigen lichtdimmer, plant monitor of een reactietijd spelletje. Ook andere ideeën voor de feestdagen.
 • 24 november 2016 - Twee nieuwe titels verkrijgbaar! Leuk om cadeau te doen tijdens de feestdagen!
  In deze nieuwsbrief vindt u meer informatie over onze twee nieuwste titels MacOS Sierra en Schilderen op een tablet. Ook maakt u kans op een Visual Steps-boek naar keuze!
 • 16 november 2016 - Hoor wie klopt daar... Cadeautips van de Sint
  Bent u nog op zoek naar een leuk presentje voor tijdens de feestdagen? Wij hebben een aantal titels geselecteerd die leuk is om te geven of om te krijgen.
 • 28 oktober 2016 - Aan de slag met iOS 10 op de iPad en iPhone
  Heeft u kort geleden een iPad of iPhone gekocht of gebruikt u al enige tijd een iPad of iPhone en wilt u kennismaken met het apparaat en tegelijkertijd de nieuwste opties ontdekken? Dit boek Snel kennismaken met de iPad en iPhone is dan de ideale handleiding.
 • 18 oktober 2016 - Aan de slag met Office, Linked-In, Skype en iCloud op uw computer
  Alles wat u moet weten over internet, fotobewerking, sociale media en nog veel meer op uw Windows 10-computer. In de praktische titel Werken met mappen en bestanden en back-uppen in Windows 10 maakt u wegwijs in Verkenner en leert u mappen en bestanden te ordenen en het maken van back-ups in Windows 10.
 • 6 oktober 2016 - Twee interessante, nieuwe titels van Visual Steps zijn nu verkrijgbaar!
  Aan de slag met het notitieprogramma OneNote. Verzamel al uw notities, creatieve ideeën en andere documenten overzichtelijk bij elkaar. Een leuk en interessant boek voor uw (klein)kinderen of leerlingen: Begin met programmeren met Scratch en Python.
 • 12 september 2016 - Win kaarten voor de 50PlusBeurs
  Zoals u van ons gewend bent, zijn wij ook dit jaar weer aanwezig op de 50PlusBeurs. Voor een gezellig dagje uit is de 50PlusBeurs een uitstekende keuze. Met maar liefst zes thema's omtrent Ogen en oren tekort!. In deze nieuwsbrief vindt u informatie over de beurs, kunt u uw ticket met korting bestellen en kunt u kaarten voor de beurs winnen.
 • 2 september 2016 - 2 nieuwe boeken verkrijgbaar
  Bent u op zoek naar een makkelijke en doeltreffende manier om een website voor een eigen bedrijf of hobby te maken en onderhouden? Bekijk dan het boek Maak uw website met WordPress. Benut de mogelijkheden voor foto's, video en muziek in Windows 10 optimaal met de nieuw titel Werken met foto, video en muziek in Windows 10.
 • 16 augustus 2016 - Nieuw! Maak een Killer LinkedIn-profiel
  Zorg ervoor dat uw LinkedIn-profiel de aandacht trekt en goed gevonden wordt. Meer informatie vindt u op de website bij het boek: www.visualsteps.nl/linkedin. Hier vindt u ook enkele recensies.
 • 15 juli 2016 - Aan de slag met Windows 10, programmeren, Facebook, Word en iCloud
  Wilt u nog overstappen naar Windows 10? Doe dit dan gratis vóór 29 juli en leer aan de hand van dit boek werken met Windows 10! Iedereen kan leren programmeren! Programmeren met Scratch bevat diverse praktische projecten waarmee u wordt uitgedaagd om uw eigen spellen, animaties, tests en andere programmeerprojecten te maken.
 • 30 juni 2016 - Vier Office-programma's in een boek behandeld
  Met onze nieuw titel Office 2016, 2013 en Office 365, leert u stap voor stap en efficiënt werken met de programma's Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Ook verschenen is Werken met mappen en bestanden en back-uppen in Windows 10. Deze praktische titel maakt u wegwijs in Verkenner en helpt een handje bij het ordenen van bestanden en mappen en het maken van back-ups in Windows 10.
 • 31 mei 2016 - Geef vader een boek van Visual Steps cadeau
  Beveiligen, back-uppen en opruimen van uw Windows 10-pc - een ideaal cadeau voor Vaderdag. Speciaal voor vaders die een geheugensteuntje kunnen gebruiken - Visuele stappengids Windows 10. Leer stap voor stap iOS 9 op de iPhone kennen.
 • 2 mei 2016 - Nieuwe titels en cadeautips voor Moederdag
  Leer programmeren met de programmeertaal Python. Leer stap voor stap werken met PowerPoint. Met Basisboek PowerPoint 2016 en 2013 leert u in een handomdraai van alles over PowerPoint.
 • 30 maart 2016 - Beveilig uw Windows 10-pc en leer programmeren met Scratch
  Is uw Windows 10-pc goed beveiligd? Beveiligen, back-uppen en opruimen van uw Windows 10-pc is een zeer complete titel die onmisbaar is als u gesteld bent op goede beveiliging, privacy en een goed werkende computer. Kent u het programmeerprogramma Scratch? Of mogelijk heeft u uw (klein)kinderen hier wel eens over gehoord.
 • 4 maart 2016 - 3 nieuwe boeken verkrijgbaar en win prijzen met de Phishing-quiz!
  Als u meer wilt leren over Windows 10 en dieper in het besturingssysteem wilt duiken, is Windows 10 voor senioren deel 2 de ideale titel. Leer stap voor stap uw iPhone kennen. Visuele stappengids Windows 10 - Een onmisbaar naslagwerk voor iedere Windows 10-gebruiker die een handig geheugensteuntje wil gebruiken!
 • 16 febuari 2016 - Nieuwsbrief special over eBooks van Visual Steps
  Steeds meer mensen lezen boeken op hun tablet of e-reader. Deze digitale boeken worden eBooks of ePubs (elektronische publicatie) genoemd. Visual Steps heeft ook een aantal eBooks gemaakt. In deze nieuwsbrief leggen wij uit wat een eBook is en krijgt u informatie over hoe u onze eBooks aanschaft en kunt doornemen op uw tablet.
 • 3 febuari 2016 - U en uw iPad met iOS 9 en hoger is verschenen
  Als u al kunt werken op de iPad bent u mogelijk nieuwsgierig naar wat u allemaal nog meer kunt doen met het apparaat en welke interessante andere opties en apps beschikbaar zijn voor u. In dit boek komt u meer te weten over uw iPad en leert u bijvoorbeeld diverse instellingen maken voor de beveiliging.
 • 19 januari 2016 - Nieuwe boeken over Word, Excel en Outlook 2013 en 2016 verkrijgbaar!
  Basisboek Word 2016 en 2013 is een onmisbaar boek als u wilt leren werken met Word 2016 of 2013. Met Basisboek Excel 2016 en 2013 leert u dit rekenprogramma kennen. Als u werkt of wilt werken met Outlook 2016 of 2013 is het boek Basisboek Outlook 2016 en 2013 uitermate geschikt om alles te leren over dit e-mailprogramma.
 • 5 januari 2016 - Benut in 2016 alle handige opties van de pc en tablet!
  Wij hopen dat wij u ook dit nieuwe jaar weer kunnen helpen bij het leren werken op de pc, tablet of smartphone.
 • 15 december 2015 - Ideeën voor de feestdagen!
  Kerstkaarten en uitnodigingen versturen ging nog nooit zo snel! In uw eigen tempo kennismaken met Windows 10. Wens familie of vrienden in het buitenland fijne feestdagen via Skype. Doe meer met de foto's op uw tablet.
 • 1 december 2015 - Mac OS X El Capitan
  In deze nieuwsbrief vindt u meer informatie over onze nieuwste titel Mac OS X El Capitan, cadeautips van de Sint, boeken over iOS 9 op de iPad en u maakt kans op een Visual Steps-boek naar keuze!
 • 26 november 2015 - Vers van de pers! U en uw Windows 10-computer
  Alles wat u moet weten over uw Windows 10-computer, internet, fotobewerking, sociale media en nog veel meer. Cadeautips van de Sint! Wij hebben een aantal titels die leuk zijn om als cadeau te geven of te krijgen voor u op een rijtje gezet.
 • 11 november 2015 - Diverse titels over een aantal interessante onderwerpen
  Leer stap voor stap de belangrijkste vernieuwingen van Windows 10 kennen. Leer alle handige opties van Microsoft Outlook kennen en organiseer uw mail, agenda en contactpersonen.
 • 28 oktober 2015 - Vers van de pers! iPad voor senioren en Kookboek voor senioren
  Met het nieuwe boek, iPad voor senioren met iOS 9 en hoger, speciaal voor de beginnende iPad-gebruiker, leert u stap voor stap uw iPad kennen.
 • 22 oktober 2015 - Leuke en handige boeken in de schijnwerpers!
  Profiteer van onze aantrekkelijke korting op de Windows 10-boeken! U heeft nog tot en met 1 november a.s. de tijd om te profiteren van de introductieprijs voor Windows 10 voor senioren deel 1 en Windows 10 voor de beginnende senior computergebruiker!
 • 8 oktober 2015 - Maak snel kennis met de nieuwe opties van iOS 9 op de iPad!
  Heeft u al enige tijd een iPad en wilt u de nieuwe en vernieuwde opties leren kennen van het besturingssysteem iOS 9?
  Heeft u weinig of geen ervaring met werken op een computer of laptop en wilt u graag aan de slag met een Windows 10-computer, dan is het boek Basisboek Windows 10 een aanrader.
 • 7 september 2015 - Bezoek de stand van Visual Steps op de 50PlusBeurs
  Visual Steps blijft trouw aan de 50PlusBeurs en daarom zijn wij ook dit jaar weer aanwezig. Voor een gezellig dagje uit is de 50PlusBeurs een uitstekende keuze. Met maar liefst zes thema's omtrent Tijd om te genieten!
 • 24 augustus 2015 - Windows 10 boeken tegen een speciale introductieprijs verkrijgbaar!
  Naast Snel kennismaken met Windows 10 heeft Visual Steps nog twee boeken over Windows 10 uitgebracht. De twee nieuwe boeken voor senioren zijn tot en met 1 november 2015 met een aantrekkelijke introductiekorting verkrijgbaar.
 • 3 augustus 2015 - Windows 10 is beschikbaar
  Windows 10 wordt in fasen beschikbaar voor alle gebruikers van Windows 7 en Windows 8.1
 • 9 juli 2015 - Blijf sociaal met Facebook en Skype, bewerk uw foto's en nog veel meer!
  Maak stap voor stap kennis met Facebook. Aan de slag met Skype. Maak de mooiste fotoprojecten.
 • 17 juni 2015 - Aankomende zondag is het Vaderdag in Nederland!
  In deze nieuwsbrief vindt u cadeautips voor Vaderdag. Het is natuurlijk ook leuk om u zelf een boek van Visual Steps cadeau te doen!
 • 22 mei 2015 - Een greep uit het aanbod van computerboeken van Visual Steps en maak kans op het boek Ei, de beste recepten
  Verzamel uw gebruikersnamen en wachtwoorden op een handige en verantwoorde manier. Leer werken met Word, Excel en PowerPoint.
 • 4 mei 2015 - Werken met Facebook en cadeautips voor Moederdag
  In deze nieuwsbrief vindt u meer informatie over onze nieuwste titel Werken met Facebook voor senioren en cadeautips voor Moederdag.

 

ga naar boven