Skip to content

Blijf contact met elkaar houden

Omdat ook wij iets voor u willen betekenen in deze onzekere tijd, bieden wij u een handleiding volgens onze stap-voor-stapmethode aan, waarin we uitleggen hoe u contact kunt houden met uw dierbaren. Via de apps WhatsApp, FaceTime en Skype kunt u namelijk eenvoudig een videogesprek voeren. Zo kunt u vrienden en familie toch even zien en vragen hoe het met hen gaat. U blijft op deze manier op de hoogte van de situatie van een ander.

In de volgende bestanden leest u precies hoe u dit doet. Als u op de link klikt, opent de pdf op een nieuw tabblad in uw internetbrowser. U kunt dan op het scherm de stappen volgen of er voor kiezen het bestandje uit te printen.

 Handleiding FaceTime op een iPhone

 Handleiding Skype op een Samsung-tablet

 Handleiding Skype op de computer

 Handleiding Skype op een iPad

 Handleiding WhatsApp


Uitprinten van de pdf

Edge
Werkt u in Edge, dan kunt u als de pfd geopend is, rechts boven in het venster op Uitprinten met Edge klikken, om het bestand uit te printen.

Google Chrome

Werkt u in Google Chrome, dan kunt u als de pfd geopend is, rechts boven in het venster op Uitprinten met Google Chrome klikken, om het bestand uit te printen.

Firefox

Werkt u in Firefox, dan kunt u als de pfd geopend is, rechts boven in het venster op Uitprinten met Firefox klikken, om het bestand uit te printen.

 


Visual Steps™-methode

Al jarenlang de meest effectieve manier om te leren werken met de pc, tablet of smartphone!  Lees over de methode
De Visual Steps-boeken

Direct aan de slag / Stap-voor-stapinstructies / Begrijpelijke inhoud