Betalen met iDeal Visual Steps op Twitter Visual Steps op Facebook

Recente posts op de Visual Steps Facebook-pagina

Nieuws van Visual Steps

In deze praktische titel staan allerlei tips en trucs waardoor je sneller en gemakkelijker kunt werken met je pc of laptop. Windows 10 bevat allerlei handige functies en trucs die het werken met de computer vergemakkelijken.

Geplaatst op 2 oktober 2017  Lees meer »  

Ga aan de slag met de tips en trucs uit deze gids en maak in plaats van kiekjes de meest professionele foto's die je ooit met een Samsung telefoon hebt gemaakt. De Samsung telefoon staat bekend om zijn haarscherpe camera en levert foto's van zeer hoge kwaliteit. Deze smartphone wordt daarom ook zeer veel gebruikt om foto's te maken, zelfs door professionele fotografen van over de hele wereld.

Geplaatst op 28 september 2017  Lees meer »  

Als u wilt werken met de meer geavanceerde functies van Excel, ga dan aan de slag met deze uitgave! Hierin leert u stap voor stap en aan de hand van oefenbestanden werken met diverse uiteenlopende opties van Excel.

Geplaatst op 31 augustus 2017  Lees meer »  

Ga met deze gids aan de slag en maak de meest professionele foto's die je ooit met een iPhone hebt gemaakt. Door de constante innovaties van de iPhone en de geïntegreerde camera levert deze smartphone foto's van zeer hoge kwaliteit. De iPhone wordt daarom ook zeer veel gebruikt om foto's te maken, zelfs door professionele fotografen van over de hele wereld.

Geplaatst op 31 augustus 2017  Lees meer »  

Heeft u de basishandelingen van Excel onder de knie en wilt u aan de slag met de meer geavanceerde functies en opties van Excel, dan is dit cursusboek geschikt voor u. Aan de hand van stap-voor-stapinstructies en oefenbestanden leert u werken met de uitgebreide onderdelen van het in het bedrijfsleven onmisbare spreadsheetprogramma.

Geplaatst op 25 augustus 2017  Lees meer »  

De nieuwe titel Uw belangrijke gegevens overzichtelijk bij elkaar is verschenen! Nu al een groot succes!

Geplaatst op 18 augustus 2017  Lees meer »  

Programmeer je eigen iPhone en iPad apps is geschikt voor iedereen die droomt van het maken van de volgende must-have, top 10-app! De eenvoudig te volgen voorbeelden in dit boek laten je op een speelse manier starten met het creëren van je eigen apps.

Geplaatst op 31 juli 2017  Lees meer »  

Een aantal veelgebruikte programma's van Google uitgelicht!

Geplaatst op 31 juli 2017  Lees meer »  

Het stap-voor-stapcursusboek over Adobe Premiere Elements.

Geplaatst op 29 mei 2017  Lees meer »  

Dit boek is een uitkomst voor iedereen die in korte tijd optimaal met Photoshop wil leren werken.

Geplaatst op 12 mei 2017  Lees meer »  

Speelt u met het idee om de herinneringen en persoonlijke ervaringen uit uw leven vast te leggen in een mooi boek met foto’s en uw verhalen? Dan is dit het ideale boek om dit op een gestructureerde wijze aan te pakken.

Geplaatst op 11 mei 2017  Lees meer »  

Als je programmeert ben je creatief bezig, leer je logisch nadenken en hoe je problemen oplost. Met het gratis programma Scratch leer je programmeren door allerlei leuke en interessante spellen, animaties, programma’s en andere projecten te maken. Leer nu programmeren volgens de Visual Steps stap-voor-stapmethode!

Geplaatst op 27 maart 2017  Lees meer »  

De telefoons van Samsung zijn zeer complete multimediatelefoons die erg geliefd zijn bij een groot publiek. Er zijn verschillende typen telefoons verkrijgbaar met een bepaalde versie van het besturingssysteem Android. Dit boek helpt om vertrouwd te raken met een telefoon met Android versie 6, ook wel Marshmallow genoemd. Het is ook geschikt voor Android versie 7.

Geplaatst op 27 maart 2017  Lees meer »  

Nieuw toegevoegd aan de Visual Steps MOS-boekenserie is het Cursusboek MOS Outlook 2016 en 2013 en Oefeningenbundel MOS Outlook 2016 en 2013. Outlook is een veelgebruikt e-mailprogramma in het bedrijfsleven. Niet verwonderlijk, want het bevat veel mogelijkheden voor e-mail. Outlook is echter meer dan alleen een programma om e-mail te versturen en te ontvangen. Het wordt ook wel een Personal Information Manager genoemd, omdat je er ook je contactpersonen, agenda, takenlijst en notities in bij kunt houden.

Geplaatst op 22 febuari 2017  Lees meer »  

Python is een eenvoudige, krachtige programmeertaal waar miljoenen mensen al mee hebben leren werken. Het populaire spel Minecraft heeft al meer dan honderd miljoen spelers. Met dit boek leer je programmeren in Python zodat je jouw eigen Minecraft wereld vorm kan geven.

Geplaatst op 17 febuari 2017  Lees meer »  

Visual Steps heeft een nieuwe serie computerboeken uitgebracht gericht op de exameneisen voor het officiële Microsoft Office Specialist® (MOS) examen. Deze examens over Word, Excel, PowerPoint en Outlook kunt u maken na het doorwerken van deze duidelijke stap-voor-stapcursusboeken.

Geplaatst op 22 december 2016  Lees meer »  

Foto’s worden tegenwoordig meer dan ooit gemaakt met smartphones, tablets en digitale camera’s. Een mooi moment wordt zo bewaard als herinnering. Veel foto’s worden echter nooit overgezet naar de computer en zelfs wanneer dat wel gebeurt, wordt er nooit meer naar om gekeken. Zonde!
Bewerk nu uw favoriete foto’s tot het best mogelijke eindresultaat met het gebruiksvriendelijke, gratis online fotoprogramma Pixlr en ontdek de vele mogelijkheden van deze professionele toepassing.

Geplaatst op 12 december 2016  Lees meer »  

Het Arduino Project Handboek is een boek voor beginnende gebruikers van Arduino (ook wel Genuino genoemd). Arduino is een opensource-computerplatform dat bedoeld is voor het ontwerpen van slimme en creatieve objecten.

Geplaatst op 12 december 2016  Lees meer »  

Dit boek is de perfecte introductie in digitaal schilderen op een tablet. Maak schilderijen zonder water, verf en rommel. De duidelijke en eenvoudige aanpak in dit boek zorgt ervoor dat de mooiste landschappen op een tablet worden geschilderd.

Geplaatst op 18 november 2016  Lees meer »  

De laptops en desktopcomputers van Apple zijn al jarenlang erg populair. Heeft u de weg naar deze gebruiksvriendelijke computer van Apple gevonden, maar de basishandelingen nog niet geheel onder de knie? Dan is dit boek uitstekend geschikt voor u!

Geplaatst op 18 november 2016  Lees meer »  

Heeft u kort geleden een iPad of iPhone gekocht of gebruikt u al enige tijd een iPad of iPhone en wilt u kennismaken met het apparaat en tegelijkertijd de nieuwste opties ontdekken? Dit boek is dan de ideale handleiding.

Geplaatst op 26 oktober 2016  Lees meer »  

De iPad is een zeer populair en gebruiksvriendelijk draagbaar multimedia apparaat met talloze mogelijkheden. Het is ideaal voor bijvoorbeeld surfen op internet, e-mailen, notities maken of een agenda bijhouden. Maar dit is lang niet alles wat dit praktische apparaat te bieden heeft.

Geplaatst op 26 oktober 2016  Lees meer »  

Wil jij je eigen computerspellen maken? Wil je weten hoe je de computer instructies kunt geven om robots te verslaan? Begin dan met programmeren!

Geplaatst op 28 september 2016  Lees meer »  

Hoe verzamelt u informatie, creatieve ideeën, notulen, korte notities en andere documenten overzichtelijk bij elkaar? Het zeer gebruiksvriendelijke en uiterst handige Office-programma OneNote is de oplossing!

Geplaatst op 28 september 2016  Lees meer »  

De Samsung Galaxy tablets zijn zeer populair. In deze titel, die geschikt is voor alle typen tablets van Samsung met Android 6, komen alle belangrijke functies en opties aan bod en leert u stap voor stap werken met uw tablet.

Geplaatst op 16 september 2016  Lees meer »  

Veel mensen hebben een grote verzameling digitale foto’s op hun computer staan.

Geplaatst op 1 september 2016  Lees meer »  

Bent u op zoek naar een makkelijke en doeltreffende manier om een website voor een eigen bedrijf of hobby te maken en onderhouden?

Geplaatst op 1 september 2016  Lees meer »  

Wilt u uw LinkedIn-profiel optimaal inzetten in uw huidige functie, voor de zoektocht naar een nieuwe baan of voor uw bedrijf? Dan biedt deze uitgave u alle tools die u nodig heeft.

Geplaatst op 15 augustus 2016  Lees meer »  

Met deze titel leert u stap voor stap en efficiënt werken met de programma's Word (tekstverwerken), Excel (rekenen), PowerPoint (presentaties maken) en Outlook (e-mailen).

Geplaatst op 30 juni 2016  Lees meer »  

Deze titel maakt u wegwijs in Verkenner en helpt een handje bij het ordenen van bestanden en mappen en het maken van back-ups.

Geplaatst op 30 juni 2016  Lees meer »  

Leer programmeren met Python! Geschikt voor iedereen van 9 tot 99 jaar!

Geplaatst op 2 mei 2016  Lees meer »  

Stap voor stap leren werken met PowerPoint

Geplaatst op 11 april 2016  Lees meer »  

Dit is een zeer complete titel die onmisbaar is als u gesteld bent op goede beveiliging, privacy en een goed werkende computer!

Geplaatst op 29 maart 2016  Lees meer »  

Voor iedereen van 9 tot 99! Dit boek is de perfecte start om te leren programmeren.

Geplaatst op 29 maart 2016  Lees meer »  

In dit handige naslagwerk zoekt u veelgebruikte opties en functies in Windows 10 snel op.

Geplaatst op 3 maart 2016  Lees meer »  

Leer stap voor stap uw iPhone kennen.

Geplaatst op 3 maart 2016  Lees meer »  

Voor iedereen die verder wil met Windows 10!

Geplaatst op 29 febuari 2016  Lees meer »  

Werk dit boek door en leer de iPad optimaal gebruiken!

Geplaatst op 26 januari 2016  Lees meer »  

Stap voor stap leren werken met Microsoft Outlook.

Geplaatst op 12 januari 2016  Lees meer »  

Met dit boek leert u stap voor stap werken met Word 2016 of 2013.

Geplaatst op 12 januari 2016  Lees meer »  

Stap voor stap leren werken met Excel 2016 of 2013.

Geplaatst op 12 januari 2016  Lees meer »  

Leer werken met het nieuwste besturingssysteem van de Mac

Geplaatst op 1 december 2015  Lees meer »  

Alles wat u moet weten over de pc, internet, fotobewerking, sociale media en nog veel meer!

Geplaatst op 18 november 2015  Lees meer »  

Wilt u aan de slag met een iPad met iOS 9? Lees dan snel verder!

Geplaatst op 28 oktober 2015  Lees meer »  

Stapt u over van een andere versie van Windows naar Windows 10? Dan is dit het ideale boek om kennis te maken met de nieuwe en vernieuwde opties van Windows 10!

Geplaatst op 28 oktober 2015  Lees meer »  

Heeft u al enige tijd een iPad en wilt u de nieuwe en vernieuwde opties leren kennen van het besturingssysteem iOS 9? Dan is dit het ideale boek voor u!

Geplaatst op 8 oktober 2015  Lees meer »  

Stap voor stap leren werken met Windows 10. Dit boek is geschikt voor mensen met geen tot weinig computerervaring.

Geplaatst op 11 september 2015  Lees meer »  

Voor de beginnende computergebruikers die nauwelijks of nooit eerder met een computer hebben gewerkt, is de titel Windows 10 voor de beginnende senior computergebruiker verschenen.

Geplaatst op 25 augustus 2015  Lees meer »  

Windows 10 voor senioren deel 1 is verschenen. Dit boek is ideaal voor senioren die al kunnen werken met een eerdere versie van Windows en op hun pc of laptop aan de slag willen met Windows 10.

Geplaatst op 24 augustus 2015  Lees meer »  

Dit zeer gebruiksvriendelijke boek leidt u stap voor stap langs belangrijke nieuwe en vernieuwde opties en laat u het nieuwste besturingssysteem Windows 10 ontdekken.

Geplaatst op 30 juli 2015  Lees meer »  

Dit boek is speciaal geschreven voor kleine bedrijven, Zelfstandigen Zonder Personeel en freelancers die Microsoft Outlook efficiënter willen gebruiken voor hun dagelijkse werkzaamheden. Bent u op zoek naar informatie over de handige en doeltreffende opties in Outlook? Dan is dit boek een aanrader!

Geplaatst op 30 juli 2015  Lees meer »  

Facebook is erg populair met meer dan een miljard actieve gebruikers wereldwijd. Ook steeds meer senioren vinden hun weg naar dit sociale netwerk. Contact houden met familie, vrienden of oude bekenden is met Facebook erg makkelijk.

Geplaatst op 24 april 2015  Lees meer »  

Heeft u familie of vrienden in het buitenland? Of wonen uw (klein)kinderen ver weg? Met de app (programma) Skype en uw tablet kunt u heel eenvoudig met ze in contact komen. Ook zorginstellingen en helpdesks bieden steeds vaker de mogelijkheid om via Skype contact op te nemen.
Met Skype kunt u gratis videobellen, dit betekent dat u belt via uw tablet en elkaar direct kunt zien! Zo lijkt het net of uw familieleden en vrienden ineens heel dichtbij zijn!

Geplaatst op 9 april 2015  Lees meer »  

iCloud is de online opslagdienst van Apple voor onder andere foto’s, video’s, contacten, afspraken, bladwijzers, boeken en muziek. Met iCloud kunt u bestanden online opslaan en synchroniseren (gelijkmaken) met uw iPhone, iPad en Mac. iCloud zorgt er bijvoorbeeld voor dat alle muzieknummers en apps die u op uw iPhone heeft gekocht ook op uw andere apparaten beschikbaar zijn. Hetzelfde geldt voor onder andere foto’s en video’s. Met behulp van het programma iCloud voor Windows worden uw bestanden ook gesynchroniseerd met uw Windows-computer.

Geplaatst op 7 april 2015  Lees meer »  

Met dit boek maakt u stap voor stap kennis met het internet en e-mail op een Windows 8.1-computer.

Geplaatst op 16 febuari 2015  Lees meer »  

Meer en meer mensen gebruiken een iPad voor hun werk, bijvoorbeeld om snel een afspraak in de agenda te zetten, een herinnering in te stellen of online te vergaderen. Daarnaast is het zeer gemakkelijk om met aanvullende apps Office-tekstbestanden, -presentaties en -spreadsheets te maken. In het onmisbare boek iPad voor zakelijk gebruik leert u hoe u uw iPad kunt inzetten voor uw werk.

Geplaatst op 11 febuari 2015  Lees meer »  

ga naar boven