Betalen met iDeal Visual Steps op Twitter Visual Steps op Facebook

Reacties van lezers

Visual Steps krijgt zeer regelmatig reacties binnen over de boeken van Addo Stuur en het Studio Visual Steps-auteursteam.
Hieronder vindt u een selectie.

Wilt u ook een reactie mailen? Klik hier.

"Ik ben bijzonder tevreden over Maak uw website met WordPress. Zelden zo'n direct toepasselijk werk gezien. Houd deze manier van instructies geven in ere, veel mensen zullen er nog van genieten."
- Dhr. De Clercq

"Het boek, geschikt voor Apple-apparaten en Windows, is bijna een onmisbare aanvulling van de persoonlijke PC-bieb. Het is zeer bruikbaar en gebruiksvriendelijk. De verschillende besproken onderwerpen brengen de mogelijkheden van iCloud duidelijk in beeld. De instellingen voor iCloud zijn zo snel gemaakt door een uitgekiend stap voor stap-systeem. Het is even wennen om te werken met iCloud, maar met de schermafbeeldingen is het duidelijk. Goed leesbaar, gelukkig zonder uitvoerige, verwarrende teksten. Zeer aan te bevelen bij vrienden en bekenden. Het boek is ook zeer praktisch als naslagwerk voor in de toekomst, voor als ik het even niet meer weet hoe het ook alweer werkt."
- Wim Lenoir

"De stappen zijn duidelijk gestructureerd en goed te volgen. Ik ben alle onderwerpen tegen gekomen die nodig zijn om goed met Skype te kunnen werken. Begrijpelijke inhoud, schermafbeelding van iedere stap, handig voor zowel iPad als Android-tablet. Ook de stappenkaart is zeer zeker handig, hier ziet de gebruiker direct en overzichtelijk de belangrijkste handelingen bij elkaar. Fijn ook dat dit boek een eigen website heeft met actuele informatie."
- Jack Derks

"Ik kan het maar op een manier zeggen: een super boek voor de minder beoefende gebruiker en zeker voor de Senior zoals ik. Dit is een boek waar menig senior veel plezier aan gaat beleven. Het is heel veel wat op je afkomt, maar er ging een wereld voor mij open. Ik vond alles keurig uitgelegd en de interesse voor fotobewerking is bij mij wel toegenomen. Overigens niet alleen dit onderdeel, ook het hele computergebeuren is bij mij de laatste 5 jaar dankzij uw boeken veel meer gaan leven. Voor mij had er wel een app afgekund, maar ik begrijp dat u zoveel mogelijk wilt laten zien. Prima voor de echte liefhebber in het fotograferen. Hij kan zijn hart ophalen met dit boek."
- T. Erdhuizen

"Het is nuttig boek voor beginners. Het maakt duidelijk waar men op moet letten en de achtergrondinformatie maakt duidelijk dat men ook op een tablet voorzichtig moet zijn."
- Docent SeniorWeb

"Dit boek heeft mijn stoutste verwachtingen overtroffen en ik heb dankzij dit boek een aantal foto's bewerkt wat ik anders nooit zou doen."
- L. Bosman

"Ik vind het een heel erg leuk boek, wat ik vaak ter hand zal nemen. Door het doorwerken van het boek kom je al doende op steeds meer mogelijkheden en ideetjes. Ik heb al heel wat uitgeprobeerd wat niet direct als voorbeeld in het boek staat, als het fout gaat kun je altijd annuleren ten slotte. Mijn foto's zijn zeker blij met deze mogelijkheden, ze worden nog mooier/leuker."
- Sjoukje

"Dit boek is een goed hulpmiddel om allerlei mogelijkheden van iOS 8 op de iPad onder de knie te krijgen. Aan de hand van handige voorbeelden en verwijzingen wordt men prima begeleid om zelfstandig te leren omgaan met de iPad."
- A. Jansen

"Een compleet en compact naslagwerk. Met de informatie van dit boek is de gebruiker in staat de iPad optimaal te gebruiken. Een handig boek om in de buurt van de iPad te leggen."
- B.A. Boersma

"Ik vind het formaat zeer handig om mee te nemen, zodat je altijd een naslagwerk bij je hebt!! Heb nu uitgevonden hoe je de iPad op mono kunt zetten voor slecht horende! Al met al dik tevreden over dit boek dat in sommige opzichten zijn grote broer voor senioren in gebruik verslaat!"
- J. Dijkstra

"Het is een aanrader voor alle iPad gebruikers. Het is een wandeling door de vele mogelijkheden van de iPad. Heb er zelf nog van geleerd. Voor mij zijn jullie boeken een zegen om les te kunnen geven op een ontspannen manier."
- J. van Daal

"Privacy, veiligheid en een back-up maken, allemaal dingen waar je niet direct aan denkt, zodra je een tablet koopt/gebruikt, maar wel onderwerpen die zeer belangrijk zijn. Eigenlijk zou je na het lezen van de handleiding, dit boek eerst moeten lezen en daarna kijken wat kan je nog meer kunt met je tablet. De duidelijkheid in het boek laat je zien hoe je je tablet veilig kunt gebruiken. Het boek is prettig te lezen met duidelijke voorbeelden. Dagelijkse bezigheden m.b.t. veiligheid worden goed beschreven."
- A. Abbring

"Fotobewerking op mijn tablet was tot voor kort wel een onderwerp dat mij interesseerde. Sinds het verschijnen van dit boek is dit een echte hulp om fotobewerking uit te voeren. In het begin installeerde ik het programma Picasa. Dit programma kan in mijn ogen eigenlijk nauwelijks tippen aan het in het boek genoemde programma Aviary, dat ook op meer opties is gebaseerd."
- J.A.J. Speekenbrink

"Op het gebied van fotobewerken zijn er al veel app's beschikbaar. Visual Steps heeft de app Aviary gekozen. Daarnaast worden er nog enkele kleinere app's gebruikt als aanvulling. Met deze app's is het mogelijk om een groot aantal bewerkingen uit te voeren. Voor de gemiddelde gebruiker die zijn foto's wil optimaliseren en er een veelheid aan effecten aan wil toevoegen heeft deze app veel te bieden. De foto's met oefenmateriaal laten het effect van de vele verschillende mogelijkheden goed zien. Door de opzet van het boek leert de lezer vlot wat de mogelijkheden van het programma zijn."
- J. Hagendoorn

"Bij deze wilde ik u toch even laten weten hoe blij ik ben met het computerboek Windows 7 senioren deel 1 en 2. Ik ben 60 jaar en had nog nooit achter een computer gezeten en wist er dus echt helemaal niets van af, daar ik het gevoel had veel informatie mis te lopen heb ik eind November 2011 een computer aangeschaft en deze 2 boeken gekocht, door de zeer duidelijke uitleg met voorbeeldfoto heb ik het helemaal in mijn eentje geklaard en ben ik nu zover dat ik over internet surf ,telebankier, mail en doe aan foto bewerking. Ik zou mijn computer geen dag meer kunnen missen en geef zo veel mogelijk door aan vrienden en collega's dat deze boeken een grote aanrader zijn. Dit wilde ik u toch even laten weten, klachten zijn zo gezegd maar een compliment geven is ook leuk om te horen, deze boeken zijn dus het cijfer 10 waard."
- Een zeer dankbare leerling, Ans

"In de bibliotheek vond ik het boek Digitale fotobewerking met PhotoStudio voor senioren. Ik zag fotobewerking eigenlijk niet zo zitten. Mijn man is fotograaf en ik liet het aan hem over. Maar hij kan wel wat hulp gebruiken. Ik ben 64 en in de VUT. Nu heb ik al eens eerder een boek voor senioren van Visual Steps doorgewerkt en dat beviel uitstekend, dus ben ik aan de slag gegaan met PhotoStudio. Het ging prima en ik kreeg er zowaar plezier in. Inmiddels heb ik het boek besteld. Tegen mensen in mijn omgeving vertel ik: Visual begrijpt precies wat ik niet begrijp!"
- Ada

"Ik heb in het verleden al heel wat boeken voor senioren bij u gekocht, ook al in de tijd van Addo Stuur: boeken over Windows 98, Windows XP, Windows 7, diverse fotobewerkingsboeken en back-ups maken. Op mijn leeftijd (72 jaar) is dit alles een openbaring voor mij. Ben erg blij dat ik er enkele jaren geleden aan begonnen ben. Het verrijkt mijn leven niet weinig!
Eind vorig jaar heb ik Stamboom maken voor senioren als verjaardagscadeau gekregen. Dat is een geweldig Visual Steps-boek! Ook het stamboomprogramma Aldfaer is heerlijk om mee te werken. Dit soort boeken houden me "jong" van geest en ook wist ik niet dat mijn familie zo groot was!"
- Mieke

Recensie NBD Biblion:"...Goed bruikbaar als zelfstudie voor schoolgaande kinderen in het basisonderwijs (groep 7/8), voortgezet onderwijs en MBO. Vanaf ca. 11 jaar."
- Recensent: Arnout Cosman - NBD Biblion juli 2012

"Ik ben nu al 10 jaar met de computer aan het werk en dankzij Visual Steps ben ik heel wat te weten gekomen en heb ik steeds met veel plezier met uw boeken gewerkt. Ze vertellen je stap voor stap de geheimen van dit wonderlijke apparaat. Zo door blijven gaan.
Ik ben inmiddels al 80 jaar en ik kan het iedereen aanraden om het ook te doen, want je blijft er jong bij."
- Fr. Pieper

"Geweldig de informatie die je vindt op Visual Steps!! Heb al enkele boeken, had nooit gedacht het zo leuk te vinden, 75 jaar. Ben verslaafd geraakt!!! Ik wens jullie veel succes met dank."
- J. Voragen


ga naar boven