Skip to content
Home | Terug naar nieuwsoverzicht » Gepost op 22 febuari 2017

MOS Outlook toegevoegd aan de MOS-boekenserie

Nieuw toegevoegd aan de Visual Steps MOS-boekenserie is het Cursusboek MOS Outlook 2016 en 2013 en Oefeningenbundel MOS Outlook 2016 en 2013. Outlook is een veelgebruikt e-mailprogramma in het bedrijfsleven. Niet verwonderlijk, want het bevat veel mogelijkheden voor e-mail. Outlook is echter meer dan alleen een programma om e-mail te versturen en te ontvangen. Het wordt ook wel een Personal Information Manager genoemd, omdat je er ook je contactpersonen, agenda, takenlijst en notities in bij kunt houden.

De stap-voor-stapinstructies en oefenvoorbeelden in dit boek leren u werken met het programma. Met de extra oefeningen in de oefeningenbundel traint u zichzelf om nog beter te worden met Outlook. Na het doorwerken van het boek heeft u de mogelijkheid het examen voor Microsoft Office Specialist® (MOS) te doen. Bij een goede afronding van het examen ontvangt u een officieel certificaat. Dit is een document dat zeer belangrijk is in het bedrijfsleven en een pluspunt op een CV. Met dit boek heeft u de optimale voorbereiding voor het examen in handen. Ook als u het examen niet gaat doen, is dit de ideale titel om te leren werken met Outlook.

Kijk voor meer informatie op www.visualstepsmosboeken.nl

Cursusboek MOS Outlook 2016 en 2013

De oefeningenbundel is essentieel bij de voorbereiding op het Microsoft Office Specialist®-examen (MOS). Werkt u het cursusboek door dan leert u hoe u de benodigde handelingen uitvoert in Outlook. Dit betekent echter nog niet dat u alle handelingen onder de knie heeft. De vele oefeningen in deze titel laten u nog eens extra oefenen via diverse typen opdrachten. Deze extra training zorgt ervoor dat het examen gehaald wordt.

Oefeningenbundel MOS Outlook 2016 en 2013

Op onze website www.visualstepsmosboeken.nl zijn diverse aanvullende materialen bij de boeken geplaatst, zoals oefenbestanden, startdocumenten en examenoefeningen.

Startdocumenten
Als de paragrafen in de boeken worden doorgewerkt, kan er wel eens iets misgaan, waardoor de student niet meer verder kan of waardoor de volgende stappen niet meer kloppen. In dat geval kan de student een startdocument openen van de paragraaf waarmee hij bezig was en het opnieuw proberen.

Visual Steps™-methode

Al jarenlang de meest effectieve manier om te leren werken met de pc, tablet of smartphone!  Lees over de methode
Koopjeshoek

De Visual Steps-boeken

Direct aan de slag / Stap-voor-stapinstructies / Begrijpelijke inhoud