Skip to content
Home | Terug naar nieuwsoverzicht » Gepost op 22 december 2016

Nieuw! De Visual Steps MOS-boekenserie

Visual Steps heeft een nieuwe serie computerboeken uitgebracht gericht op de exameneisen voor het officiële Microsoft Office Specialist® (MOS) examen. Deze examens over Word, Excel, PowerPoint en Outlook kunt u maken na het doorwerken van deze duidelijke stap-voor-stapcursusboeken.

De stap-voor-stapinstructies en oefenvoorbeelden in deze boeken, voorzien van schermafbeeldingen, zorgen ervoor dat u leert werken met de programma's. Na het doorwerken van een cursusboek en de bijbehorende oefeningenbundel is er de mogelijkheid het examen voor Microsoft Office Specialist® (MOS) te doen. Bij een goede afronding van het examen ontvangt u een officieel certificaat. Dit document is zeer belangrijk op de werkvloer en een pluspunt op het CV.
Voor een optimale voorbereiding op het examen zijn bij deze boeken ook diverse aanvullende materialen beschikbaar, zoals oefenbestanden, startdocumenten en instructievideo's. Onze boeken zijn daardoor de optimale voorbereiding voor het examen! Ook als het examen niet gedaan wordt, zijn dit de ideale titels om te leren werken met Excel, Word of PowerPoint.

Kijk voor meer informatie op www.visualstepsmosboeken.nl

Cursusboek MOS Word 2016 en 2013 Cursusboek MOS Excel 2016 en 2013 Cursusboek MOS PowerPoint 2016 en 2013

De oefeningenbundel is essentieel bij de voorbereiding op het Microsoft Office Specialist®-examen (MOS). Werkt u het cursusboek door dan leert u hoe u de benodigde handelingen uitvoert in Word, Excel of PowerPoint. Dit betekent echter nog niet dat u alle handelingen onder de knie heeft. De vele oefeningen in deze titel laten u nog eens extra oefenen via diverse typen opdrachten. Deze extra training zorgt ervoor dat het examen gehaald wordt.

Oefeningenbundel MOS Word 2016 en 2013 Oefeningenbundel MOS Excel 2016 en 2013 Oefeningenbundel MOS Excel 2016 en 2013

Op onze website www.visualstepsmosboeken.nl zijn diverse aanvullende materialen bij de boeken geplaatst, zoals oefenbestanden, instructievideo's, startdocumenten en examenoefeningen.

Instructievideo's
Op de website bij het betreffende boek staan aanvullende begeleidende instructievideo's. In deze video's worden de stappen uit een hoofdstuk uitgevoerd. Zo kunt u zien hoe u de handelingen uit het hoofdstuk uitvoert. De begeleidende instructievideo's kunnen bijvoorbeeld voor of na het doorwerken van de hoofdstukken worden bekeken.

Startdocumenten
Als de paragrafen in de boeken worden doorgewerkt, kan er wel eens iets misgaan, waardoor u niet meer verder kan of waardoor de volgende stappen niet meer kloppen. In dat geval kan u een startdocument openen van de paragraaf waarmee u bezig was en het opnieuw proberen.

Visual Steps™-methode

Al jarenlang de meest effectieve manier om te leren werken met de pc, tablet of smartphone!  Lees over de methode
Koopjeshoek

De Visual Steps-boeken

Direct aan de slag / Stap-voor-stapinstructies / Begrijpelijke inhoud