Betalen met iDeal Visual Steps op Twitter Visual Steps op Facebook

Tips van Visual Steps

Word lid van de Visual Steps Nieuwsbrief en blijf op de hoogte!
Met de gratis Visual Steps Nieuwsbrief wordt u zonder enige verplichting per e-mail op de hoogte gehouden van alle nieuwe uitgaven en de gratis download-cahiers van Visual Steps. De Nieuwsbrief verschijnt gemiddeld twee keer per maand.
Meld u nu aan »»


Handige overzichtpagina's met boeken over een bepaald onderwerp
Bent u op zoek naar een boek over een bepaald onderwerp? Op de handige overzichtpagina's (zie rechts op deze pagina) vindt u alle boeken bij elkaar. Kunt u het boek van uw keuze nog niet vinden, neem dan een kijkje in het productoverzicht.


Houd-me-op-de-hoogte-service
Regelmatig verschijnen nieuwe uitgaven over diverse onderwerpen. Op de webpagina www.visualsteps.nl/wordtverwacht vindt u een overzicht en kunt u zich opgeven voor de houd-me-op-de-hoogte-service van Visual Steps. U ontvangt dan eenmalig zodra het betreffende boek verkrijgbaar is een e-mail. Zo blijft u altijd op de hoogte van onze nieuwe uitgaven!


Gratis computergidsen van Visual Steps
Op de webpagina www.visualsteps.nl/gratis worden regelmatig gratis cahiers aangeboden. Dit zijn korte handleidingen over een bepaald onderwerp of programma. Speciaal voor abonnees van de Visual Steps Nieuwsbrief!

 

 

 

Nieuwe producten


spacer

Visual Steps

© Visual Steps B.V. | Volg Visual Steps op  Visual Steps op Twitter Twitter |  Visual Steps op Facebook Facebook |  Rss feeds