Houd contact met elkaar! - deel 2

Houd contact met elkaar! - Deel 2

In onze laatste nieuwsbrief hebben we een gratis handleiding aangeboden om contact te houden met WhatsApp. Dit is een fijn programma om mee te werken, maar niet iedereen kan hier gebruik van maken. Daarom zijn we hard aan het werk gegaan de afgelopen week, om u te kunnen voorzien van handleidingen voor Skype en voor FaceTime.

We hopen op deze manier zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen om contact met hun dierbaren te houden en ze even te kunnen spreken dan wel spreken én zien. Want elkaar even zien is natuurlijk het allerfijnst.

Via de onderstaande links kunt u de handleiding downloaden voor het apparaat dat u in huis heeft en het programma dat u en uw dierbaren gebruiken:

FaceTime voor de iPhone

Skype voor Samsung tablets

Skype voor de computer (Windows)

Skype voor iPads

WhatsApp voor Samsung telefoon en iPhone

WhatsApp

WhatsApp

FaceTime

FaceTime

Skype

Skype

Heeft u extra tijd om op te ruimen? Denk dan ook eens aan het opruimen van uw computer:

Het opruimboek voor de computer

Heeft u een trage computer waarbij het opstarten heel lang duurt? Dan kan een grote opruimbeurt voor de computer heel veel helpen! Dit boek geeft u alle handvatten om onder andere overbodige software te verwijderen en uw bestanden te ordenen. Er wordt een back-up gemaakt en gekeken naar wat u allemaal kunt doen om meer opslagruimte te creëren. Opslaan in de Cloud en de juiste instellingen maken, komen ook aan bod. En zelfs de mailbox ontkomt niet aan deze grote schoonmaak.

ISBN 978 90 5905 575 9
Paperback, full colour
168 pagina's
Prijs: € 17,99

Geschikt voor Windows 10 desktop-pc of laptop.

Meer informatie image Bestel nu!
Het opruimboek voor de computer
In verband met de nieuwe privacywet (De AVG) willen wij u attenderen op het volgende: U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft geabonneerd op de Visual Steps Nieuwsbrief. Wilt u deze in de toekomst niet meer ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.
Indien u vragen of opmerkingen heeft over deze nieuwsbrief, verzoeken wij u gebruik te maken van het volgende e-mailadres: nieuwsbrief@visualsteps.nl

Uw e-mailadres wijzigen
Om uw e-mailadres te wijzigen, meldt u zich eerst af met uw oude e-mailadres op www.visualsteps.nl/nieuwsbrief.
Daarna meldt u zich op dezelfde webpagina weer aan met uw nieuwe e-mailadres
© Visual Steps B.V.