Beveiliging, privacy en back-uppen van een Windows 10-pc of laptop

Beveiliging, privacy en back-uppen van een Windows 10-pc of laptop

In dit gebruiksvriendelijke boek wordt stap voor stap besproken hoe u de computer beveiligt tegen virussen en spyware. Aan de orde komt welke maatregelen er moeten worden genomen in internetbrowsers, een e-mailprogramma en voor de gehele pc. Daarnaast is het maken van een back-up uiterst belangrijk. Met deze reservekopie raken bij een computercrash geen waardevolle, persoonlijke bestanden en foto's kwijt. Onderhoud is het laatste onderwerp in deze stap voor stap-titel. De computer wordt opgeschoond door programma's en onnodige bestanden te verwijderen en de harde schijf te controleren om de pc efficiënter te laten werken.

Kortom, een zeer complete titel die onmisbaar is voor iedere computergebruiker die gesteld is op goede beveiliging, privacy en een goed werkende computer!

Geschikt voor: Windows 10 op een desktop-pc of laptop.
Beveiliging, privacy en back-uppen van een Windows 10-pc of laptop

ISBN: 978 90 5905 475 2
Paperback, full colour
200 pagina's
Inkijkexemplaar
Prijs: € 19,99
 
De Visual Steps Educatief-reeks is uitgebreid
De Visual Steps Educatief-reeks is uitgebreid

Heeft uw (klein)kind moeite met taal of rekenen op school?
Onze nieuwe reeks Visual Steps Educatief is er om te helpen! Naast de al eerder verschenen boeken Oefenen met rekenen en Oefenen met taal, hebben we nu ook oefenboeken met leessommen, begrijpend lezen en werkwoordspelling.

Deze reeks kan uw (klein)kind helpen opgaven beter te begrijpen en de vaardigheden van uw (klein)kind te verbeteren.

Beginnen met programmeren met Scratch en Python
Beginnen met programmeren met Scratch en Python
Wil jij je eigen computerspellen maken? Wil je weten hoe je de computer instructies kunt geven om robots te verslaan? Begin dan met programmeren!
Dit boek is een gemakkelijk te volgen instructie in de wereld van programmeren. Het boek staat vol fantastische projecten en stap-voor-stapinstructies. Dit is leukste introductie in programmeren!

ISBN 978 90 5905 583 4
Paperback, full colour
Inhoudsopgave | Voorbeeld hoofdstuk
Prijs: € 8,99
 
Office 2016, 2013 en Office 365
Leer werken met Word, Excel en PowerPoint
Met deze titel leert u stap voor stap en efficiënt werken met de programma's Word (tekstverwerken), Excel (rekenen), PowerPoint (presentaties maken) en Outlook (e-mailen). Daarnaast staan als extra op de website bij dit boek diverse aanvullende bestanden met direct toepasbare voorbeelden voor zakelijke toepassingen. Het boek is geschikt voor iedereen die in vlot tempo kennis wil maken met Office 2016, 2013 of Office 365, thuis, op kantoor of op school.

ISBN 978 90 5905 445 5
Paperback, full colour
Inkijkexemplaar
Prijs: € 27,50
 
Programmeren met Python
Programmeren met Python
Python is een gebruiksvriendelijke gratis programmeertaal die gemakkelijk te leren is en leuk om te gebruiken.
Dit boek laat je kennismaken met de wereld van het programmeren. Het brengt je de basisbeginselen bij door te experimenteren. Nieuwe termen worden je stap voor stap uitgelegd en programmeercodes worden ontleed.

ISBN 978 90 5905 792 0
Paperback, full colour
Inhoudsopgave | Voorbeeld hoofdstuk
Prijs: € 22,95
 
In verband met de nieuwe privacywet (De AVG) willen wij u attenderen op het volgende: U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft geabonneerd op de Visual Steps Nieuwsbrief. Wilt u deze in de toekomst niet meer ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.
Indien u vragen of opmerkingen heeft over deze nieuwsbrief, verzoeken wij u gebruik te maken van het volgende e-mailadres: nieuwsbrief@visualsteps.nl

Uw e-mailadres wijzigen
Om uw e-mailadres te wijzigen, meldt u zich eerst af met uw oude e-mailadres op www.visualsteps.nl/nieuwsbrief.
Daarna meldt u zich op dezelfde webpagina weer aan met uw nieuwe e-mailadres
© Visual Steps B.V.