Onze website is in een nieuw jasje gestoken

Onze website is in een nieuw jasje gestoken

Mogelijk heeft u het al opgemerkt, en misschien ook niet, maar onze website is vernieuwd. Met een frisse uitstraling en indeling hopen wij dat u alles kunt vinden op de website.

Mocht u nog tips voor ons hebben, dan horen wij het graag.
En u kunt altijd een e-mail sturen naar info@visualsteps.nl met uw vragen.

schermafbeeldingTest nu uw kennis!Wat weet u over fotografie?
Doe de quiz en maak kans op een camerapakket t.w.v. € 399,-!

Mooie foto's maken, een scheve horizon rechtzetten, de beste compositie? Wat weet u over fotografie? Test het met de Fotografiequiz van SeniorWeb en maak kans op een camerapakket t.w.v. € 399,-! Bovendien ontvangt u na afloop van de quiz gratis de checklist Fotografie. Daarin geven we u tips om mooie foto's te maken en te bewerken.

Test nu uw kennis!
Programmeer je eigen iPhone en iPad apps
Programmeer je eigen iPhone en iPad apps
De eenvoudig te volgen voorbeelden in dit boek laten u of uw (klein)kinderen op een speelse manier starten met het creëren van apps. Hierbij wordt gebruikgemaakt van Apple's krachtige, beginnersvriendelijke programmeertaal Swift. U werkt in de playground van het gratis programma Xcode, een interactieve omgeving waar u met code kan spelen en daarbij direct het resultaat ziet! Aan de hand van duidelijke instructies leert u tegelijkertijd ook de basisbeginselen van het programmeren, zoals hoe u informatie opslaat, beslissingen maakt en functies uiteenzet voor het organiseren van code.

ISBN 978 90 5905 603 9
Paperback, full colour
Inhoudsopgave | Voorbeeld hoofdstuk
Koopjeshoekprijs: van € 22,95 voor 12,50
 
Uw levensverhaal in woord en beeld
Vereeuwig de ervaringen uit uw leven voor uw (klein)kinderen
Speelt u met het idee om de herinneringen en persoonlijke ervaringen uit uw leven vast te leggen in een mooi boek met foto's en uw verhalen? Dan is dit het ideale boek om dit op een gestructureerde wijze aan te pakken.
Uw levensverhaal in woord en beeld inspireert u bij het kiezen van onderwerpen en geeft daarbij diverse praktische schrijf- en opmaaktips. Daarbij kunnen foto's natuurlijk niet ontbreken. U krijgt stap voor stap uitleg over hoe u foto's van een digitale camera, USB-stick of SD-kaart naar uw pc overzet en hoe u afbeeldingen van internet op uw pc opslaat. Oude foto's scant u desgewenst.

ISBN 978 90 5905 673 2
Paperback, full colour
Inhoudsopgave | Voorbeeld hoofdstuk
Prijs: € 17,95
 
OneNote 2016 en 2013
Aan de slag met het notitieprogramma OneNote
Hoe verzamelt u informatie, creatieve ideeën, notulen, korte notities en andere documenten overzichtelijk bij elkaar? Het zeer gebruiksvriendelijke en uiterst handige Office-programma OneNote is de oplossing!
Typ of teken notities en verzamel alle belangrijke gegevens, zoals bestanden, afbeeldingen en hyperlinks bij elkaar in één document. Orden de informatie tot een overzichtelijk geheel en deel het met anderen. Zo is alle informatie bij elkaar zoeken uit verschillende locaties op de pc, tablet en losse memopapiertjes verleden tijd. Gebruik OneNote op de pc, tablet of smartphone en op alle apparaten kunt u de notities bekijken en bewerken.

ISBN 978 90 5905 752 4
Paperback, full colour
Inhoudsopgave | Voorbeeld hoofdstuk
Koopjeshoekprijs: van € 22,95 voor 15,00
 
Uw belangrijke gegevens overzichtelijk bij elkaar
Uw belangrijke gegevens overzichtelijk bij elkaar
Dit boek geeft u een duidelijk overzicht van en inzicht in uw gegevens en zo heeft u alle informatie overzichtelijk bij elkaar. Deze vindt u door de structuur van het boek eenvoudig terug. Tezamen met andere belangrijke papieren kunt u het opbergen in een ordner en zo heeft u uw eigen persoonlijk archief gemaakt. Voor slechts € 14,99 heeft u al uw belangrijke gegevens op een rij!

ISBN 978 90 5905 584 1
Paperback, met boorgaten
Inhoudsopgave
Prijs: € 14,99
 
In verband met de nieuwe privacywet (De AVG) willen wij u attenderen op het volgende: U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft geabonneerd op de Visual Steps Nieuwsbrief. Wilt u deze in de toekomst niet meer ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.
Indien u vragen of opmerkingen heeft over deze nieuwsbrief, verzoeken wij u gebruik te maken van het volgende e-mailadres: nieuwsbrief@visualsteps.nl

Uw e-mailadres wijzigen
Om uw e-mailadres te wijzigen, meldt u zich eerst af met uw oude e-mailadres op www.visualsteps.nl/nieuwsbrief.
Daarna meldt u zich op dezelfde webpagina weer aan met uw nieuwe e-mailadres
© Visual Steps B.V.