In deze nieuwsbrief staat een aantal cadeau tips voor Vaderdag.
Kunt u deze nieuwsbrief niet lezen?
Bekijk de nieuwsbrief in uw browser.

Mooie titels om cadeau te doen voor Vaderdag!

Fijne Vaderdag In deze nieuwsbrief staat een aantal cadeau tips voor Vaderdag. Uiteraard kunt u uzelf ook altijd een mooie titel van uitgeverij Visual Steps cadeau doen!
Wilt u er zeker van zijn dat u uw bestelling de volgende dag in huis heeft, dan kunt u het beste bestellen via www.bol.com
Uw belangrijke gegevens overzichtelijk bij elkaar
Uw belangrijke gegevens overzichtelijk bij elkaar
Dit boek geeft u een duidelijk overzicht van en inzicht in uw gegevens en zo heeft u alle informatie overzichtelijk bij elkaar. Deze vindt u door de structuur van het boek eenvoudig terug. Tezamen met andere belangrijke papieren kunt u het opbergen in een ordner en zo heeft u uw eigen persoonlijk archief gemaakt.
Stel uw administratie op orde met dit onmisbare boek!

ISBN 978 90 5905 584 1
Paperback, met boorgaten
Inhoudsopgave
Prijs: € 14,99
 
Projectgericht programmeren met de micro:bit
Stap voor stap aan de slag met de populaire micro:bit
Dit is een leuke titel voor creatieve vaders!
Hoe leuk is het om te knutselen en tegelijkertijd te leren? Dat kan met de micro:bit! In dit boek gaat men met deze slimme minicomputer aan de slag en leren zij programmeren met behulp van de Microsoft Blocks Editor. Dit is een online programma waarmee men programmeert door blokken achter elkaar te zetten.

ISBN 978 90 5905 664 0
Paperback, full colour
Inkijkexemplaar
Prijs: € 19,99
 
Ontdek Google Chrome, Gmail, Google Foto's en Google Drive
Handig worden met de programma's van Google
Dit is een leuk boekje waarmee iedereen kan leren werken met de veelgebruikte programma's van Google.
In deze stap-voor-stapuitgave gaat u aan de slag met veelgebruikte programma's van Google: Google Chrome, Gmail, Google Foto's en Google Drive. Deze programma's zijn zowel op uw computer als tablet of smartphone gratis te gebruiken. Eerst leert u de mogelijkheden van de gebruiksvriendelijke internetbrowser Chrome kennen. Daarna komt Gmail aan de orde. Tenslotte werkt u met Google Drive. Hiermee slaat u bestanden in de cloud op.

ISBN 978 90 5905 464 6
Paperback, full colour
Inhoudsopgave | Voorbeeld hoofdstuk
Prijs: € 13,95
 
Fotobewerking op de computer
Speciaal voor vaders die foto's willen bewerken
Foto's worden tegenwoordig meer dan ooit gemaakt met smartphones, tablets en digitale camera's. Een mooi moment wordt zo bewaard als herinnering. Veel foto's worden echter nooit overgezet naar de computer en zelfs wanneer dat wel gebeurt, wordt er nooit meer naar om gekeken. Dat is erg zonde! Er blijven heel veel foto's van (klein)kinderen ongebruikt. Met deze titel worden favoriete foto’s tot het best mogelijke eindresultaat bewerkt met gebruik van het gebruiksvriendelijke en gratis online fotoprogramma Pixlr.

ISBN 978 90 5905 573 5
Paperback, full colour
Inhoudsopgave | Voorbeeld hoofdstuk
Prijs: € 19,95
 
In verband met de nieuwe privacywet (De AVG) willen wij u attenderen op het volgende: U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft geabonneerd op de Visual Steps Nieuwsbrief. Wilt u deze in de toekomst niet meer ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.
Indien u vragen of opmerkingen heeft over deze nieuwsbrief, verzoeken wij u gebruik te maken van het volgende e-mailadres: nieuwsbrief@visualsteps.nl

Uw e-mailadres wijzigen
Om uw e-mailadres te wijzigen, meldt u zich eerst af met uw oude e-mailadres op www.visualsteps.nl/nieuwsbrief.
Daarna meldt u zich op dezelfde webpagina weer aan met uw nieuwe e-mailadres
© Visual Steps B.V.