Skip to content
Home | Terug naar nieuwsoverzicht » Gepost op 26 juni 2021

Blijf contact met elkaar houden

Omdat ook wij iets voor u willen betekenen in deze onzekere tijd, bieden wij u een handleiding volgens onze stap-voor-stapmethode aan, waarin we uitleggen hoe u contact kunt houden met uw dierbaren. Via de apps WhatsApp, FaceTime en Skype kunt u namelijk eenvoudig een videogesprek voeren. Zo kunt u vrienden en familie toch even zien en vragen hoe het met hen gaat. U blijft op deze manier op de hoogte van de situatie van een ander.

Zo kunt u vrienden en familie toch even zien en vragen hoe het met hen gaat. U blijft op deze manier op de hoogte van de situatie van een ander.

In de volgende bestanden leest u precies hoe u dit doet. Als u op de link klikt, opent de pdf op een nieuw tabblad in uw internetbrowser. U kunt dan op het scherm de stappen volgen of er voor kiezen het bestandje uit te printen.

PDF bestand Handleiding FaceTime op een iPhone

PDF bestand Handleiding Skype op een Samsung-tablet

PDF bestand Handleiding Skype op de computer

PDF bestand Handleiding Skype op een iPad

PDF bestand Handleiding WhatsApp


Uitprinten van de pdf

Edge
Werkt u in Edge, dan kunt u als de pfd geopend is, rechts boven in het venster op Uitprinten met Edge klikken, om het bestand uit te printen.

Google Chrome

Werkt u in Google Chrome, dan kunt u als de pfd geopend is, rechts boven in het venster op Uitprinten met Google Chrome klikken, om het bestand uit te printen.

Firefox

Werkt u in Firefox, dan kunt u als de pfd geopend is, rechts boven in het venster op Uitprinten met Firefox klikken, om het bestand uit te printen.

 

Visual Steps™-methode

Al jarenlang de meest effectieve manier om te leren werken met de pc, tablet of smartphone!  Lees over de methode
De Visual Steps-boeken

Direct aan de slag / Stap-voor-stapinstructies / Begrijpelijke inhoud