Een selectie van onze beste boeken

Een selectie van onze beste boeken

Aan de slag met Windows 10? Of zoekt u informatie over de internetbrowser Google Chrome of het e-mailprogramma Gmail? In deze nieuwsbrief vindt u boeken die hier zeer geschikt voor zijn en werken aan de hand van onze bekende stap-voor-stapmethode.
Misschien zoekt u wel een praktisch boek om al uw gegevens in te kunnen ordenen en zo een persoonlijk archief aan te leggen voor uzelf en uw nabestaanden? Neem dan een kijkje in het boek Mijn belangrijke gegevens overzichtelijk bij elkaar, wat door vele notarissen wordt omarmd.

Windows 10 voor senioren deel 1

Dit is het ideale boek voor senioren die al kunnen werken met een eerdere versie van Windows en op hun pc of laptop aan de slag willen met Windows 10. In deze derde editie komen alle belangrijke onderwerpen aan de orde en worden de wijzigingen uit de laatste updates besproken. Bijvoorbeeld veilig internetten, e-mailen en werken met mappen en bestanden, maar ook foto’s en video bekijken en muziek beluisteren. Stap voor stap en in uw eigen tempo maakt u kennis met de programma’s en opties van Windows 10. Ook worden instellingen gemaakt die het gebruik van de computer en Windows 10 gemakkelijker maken.

Geschikt voor: Windows 10 op een desktopcomputer of laptop.


Meer informatie image Bestel nu!
Windows 10 voor senioren deel 1 - derde editie

ISBN 978 90 5905 775 3
Gebonden, full colour
Prijs: € 24,99
Windows 10 voor senioren deel 2 - derde editie

ISBN 978 90 5905 785 2
Gebonden, full colour
Prijs: € 24,99

Windows 10 voor senioren deel 2

Dit boek is geschikt voor iedereen die meer wil leren over Windows 10. In dit boek wordt aandacht besteed aan het instellen van het bureaublad, menu Start en de taakbalk. Daarnaast leert u hoe u handig met vensters kunt werken.
U gaat aan de slag met mappen en bestanden in Verkenner en leert over de opties voor gebruikersaccounts. U leert foto’s bewerken in de app Foto’s en gaat uw harde schijf optimaliseren zodat uw computer efficiënter kan werken. Tot slot wordt het maken van back-ups en het veiligstellen van bestanden behandelt.

Geschikt voor: Windows 10 op een desktopcomputer of laptop.

Meer informatie image Bestel nu!

Mijn belangrijke gegevens overzichtelijk bij elkaar

Dit boek of beter gezegd naslagwerk, is in samenwerking met een jurist ontwikkeld en inmiddels door vele notarissen in heel Nederland omarmd. Het is meer dan alleen een boek. Wanneer u het heeft ingevuld, is het zowel een persoonlijk archief als een bron van informatie voor nabestaanden voor wanneer u er niet meer bent of niet meer in staat bent om uw eigen belangen te behartigen. Op eenvoudige wijze noteert u allerhande informatie. Ieder deel is voorzien van tips en informatie over de in te vullen gegevens.
De boorgaten en perforatielijn zorgen ervoor dat u de bladzijden uit kunt scheuren en naar wens op kunt bergen. Wilt u het boek als één geheel houden, dan kunt u bladzijden die niet van toepassing zijn eruit halen. Berg het op, op een veilige plaats, die bekend is bij een dierbare. Dit boek zal nabestaanden veel speur- en zoekwerk besparen! En is geschikt voor iedereen!

Bekijk voor alle in te vullen gegevens op onze website.


Meer informatie image Bestel nu!
Mijn belangrijke gegevens overzichtelijk bij elkaar

ISBN 978 90 5905 416 5
Paperback, met boorgaten en perforatielijn
Prijs: € 15,99
Werken met de programma's van Google

ISBN 978 90 5905 436 3
Paperback, full colour
Prijs: € 14,99

Werken met de programma's van Google

Ontdek het gemak van de veelgebruikte programma’s van Google. Deze programma’s zijn zowel op uw computer als op uw tablet en smartphone gratis te gebruiken.
Google Chrome: U leert alle mogelijkheden van de internetbrowser Chrome kennen. Met Gmail leert u e-mails versturen, ontvangen, verzenden al dan niet met bijlage. Google Foto’s is een programma waarmee u uw foto’s kunt uploaden, bewerken en delen met anderen.
U leert in Google Drive bestanden op te slaan in de cloud. Het voordeel hiervan is dat u het op elk gewenst apparaat kunt openen en u direct uw bestanden als reservekopie heeft opgeslagen

Meer informatie image Bestel nu!
In verband met de nieuwe privacywet (De AVG) willen wij u attenderen op het volgende: U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft geabonneerd op de Visual Steps Nieuwsbrief. Wilt u deze in de toekomst niet meer ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.
Indien u vragen of opmerkingen heeft over deze nieuwsbrief, verzoeken wij u gebruik te maken van het volgende e-mailadres: nieuwsbrief@visualsteps.nl

Uw e-mailadres wijzigen
Om uw e-mailadres te wijzigen, meldt u zich eerst af met uw oude e-mailadres op www.visualsteps.nl/nieuwsbrief.
Daarna meldt u zich op dezelfde webpagina weer aan met uw nieuwe e-mailadres
© Visual Steps B.V.