Ideeën voor het verlanglijstje

Ideeën voor het verlanglijstje

Hoe we dit jaar Sinterklaas en de feestdagen zullen vieren, zal misschien anders zijn dan andere jaren. Maar wat niet anders is, is dat ook dit jaar, deze dagen gepaard gaan met (grote of kleine) cadeaus. Om u te voorzien van inspiratie, voor uzelf, uw kinderen, kleinkinderen of andere dierbaren, deze tips van ons.

Nu verkrijgbaar!
Spring eruit met LinkedIn

Ondernemer? Zzp'er? Of juist op zoek naar een nieuwe baan?
Met de juiste berichten, gericht op de juiste mensen, krijgt u met inzet van uw LinkedIn netwerk, een enorm groot bereik.
Actief worden op LinkedIn is iets wat u zeker verder gaat brengen. Trudy Pannekeet legt u uit WAT u kunt doen en WAAROM, WAAR u alles vindt en HOE het kan werken voor u. Dat is het doel van dit boek. U eruit laten springen zodat u geen koude acquisitie hoeft te doen, maar dat de klanten naar u toekomen.


Meer informatie image Bestel nu!
Spring eruit met LinkedIn

ISBN 978 90 5905 675 6
Paperback, full colour
Prijs: € 20,00
iPad voor senioren met iPadOS 14 en hoger

ISBN 978 90 5905 456 1
Gebonden, full colour
Prijs: € 22,99

Noteer alvast in uw agenda: 1 december verkrijgbaar!

iPad voor senioren met iPadOS 14 en hoger
Deze geheel vernieuwde editie van iPad voor senioren met iPadOS 14 en hoger leert u, op uw eigen tempo, werken met een iPad. Voor u het weet, verstuurt u een e-mail, zit u op internet, downloadt u (gratis) apps en stelt u de iPad naar wens in. Het werken met foto's en video's mag natuurlijk niet ontbreken. En heeft u ook een iPhone? Dan leest u in een extra hoofdstuk hoe u deze smartphone gebruikt.

Geschikt voor: iPads met iPadOS 14 en hoger.

Meer informatie

Nieuwe oefenboeken voor groep 5 en groep 8

Heeft u kinderen of kleinkinderen die voor sommige vakken extra oefening kunnen gebruiken om bij te blijven met school? Probeer dan eens om ze wat extra te laten oefenen met onze oefenboeken.

Het idee is simpel:
  • ze scheuren een taak uit;
  • gaan aan de tafel zitten;
  • maken de taak terwijl het eten wordt gekookt;
  • iedere week één of meerdere taken en het boek is zo leeg!
En uw (klein)kind houdt zijn/haar kennis op peil!

Oefenen met leessommen (redactiesommen) voor groep 5

Aan bod komen optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen. Daarnaast zijn er opgaven met twee bewerkingen. De lesstof voldoet aan de kerndoelen voor rekenen in groep 5.

ISBN 978 90 5905 745 6
Prijs: €13,99

Meer informatie image Bestel nu!
Oefenen met leessommen (redactiesommen) voor groep 5
Oefenen met studievaardigheden voor groep 8

Oefenen met studievaardigheden voor groep 8

Dit boek bevat oefenopgaven met lesstof die voldoet aan de kerndoelen voor studievaardigheden in groep 8 en passend bij de stof voor de Centrale Eindtoets in groep 8. Aan bod komen onder andere alfabetiseren, opzoeken, kaartlezen, lezen van schema's en grafieken, identificeren en afleiden van informatie uit teksten en nog veel meer ...

ISBN 978 90 5905 525 4
Prijs: € 14,99

Meer informatie image Bestel nu!
In verband met de nieuwe privacywet (De AVG) willen wij u attenderen op het volgende: U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft geabonneerd op de Visual Steps Nieuwsbrief. Wilt u deze in de toekomst niet meer ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.
Indien u vragen of opmerkingen heeft over deze nieuwsbrief, verzoeken wij u gebruik te maken van het volgende e-mailadres: nieuwsbrief@visualsteps.nl

Uw e-mailadres wijzigen
Om uw e-mailadres te wijzigen, meldt u zich eerst af met uw oude e-mailadres op www.visualsteps.nl/nieuwsbrief.
Daarna meldt u zich op dezelfde webpagina weer aan met uw nieuwe e-mailadres
© Visual Steps B.V.