Het najaar brengt nieuwe boeken met zich mee!

Het najaar brengt nieuwe boeken met zich mee!

In de komende weken verschijnen er bij Visual Steps een aantal mooie nieuwe titels. Er is weer een nieuwe update voor de iPhone en iPad beschikbaar; iOS 14 en iPadOS 14. Heeft u iOS 14 of iPadOS 14 al op uw iPhone of iPad staan? Wij wel en binnenkort verschijnen de handleidingen over deze nieuwe update! En voor iedereen die meer uit LinkedIn wil halen, hebben wij het boek Spring eruit met LinkedIn gemaakt. Dit boek is zeer geschikt voor ondernemende zzp'ers, freelancers en MKB. Leer hoe u LinkedIn in kunt zetten om uw bedrijf te laten groeien, meer klanten te genereren of die leuke baan of opdracht te krijgen.

Werken met de iPhone met iOS 14 en hoger

Internetten, e-mailen, een agenda bijhouden, foto's en video's maken.
De gebruiksvriendelijke iPhone heeft, naast bellen nog zoveel meer mogelijkheden. In deze praktische en efficiënte computergids leert u stap voor stap werken met deze telefoon. Zo leert u alles over het gebruik van uw iPhone, het downloaden en gebruiken van apps en de belangrijkste instellingen. Als u eenmaal met de standaard apps en opties kunt werken, neem dan een kijkje in de App Store waarin nog veel meer gratis en betaalde apps beschikbaar zijn.
Ontdek de vele mogelijkheden van de iPhone!

Geschikt voor: iPhone met iOS 14 en hoger.


Meer informatie image Bestel nu!
Werken met de iPhone met iOS 14 en hoger

ISBN 978 90 5905 446 2
Paperback, full colour
Prijs: € 13,99
iPad voor senioren met iPadOS 14 en hoger

ISBN 978 90 5905 456 1
Gebonden, full colour
Prijs: € 22,99

iPad voor senioren met iPadOS 14 en hoger

Deze geheel vernieuwde editie van iPad voor senioren met iPadOS 14 en hoger leert u, op uw eigen tempo, werken met een iPad. Voor u het weet, verstuurt u een e-mail, zit u op internet, downloadt u (gratis) apps en stelt u de iPad naar wens in. Het werken met foto's en video's mag natuurlijk niet ontbreken. En heeft u ook een iPhone? Dan leest u in een extra hoofdstuk hoe u deze smartphone gebruikt.

Geschikt voor: iPads met iPadOS 14 en hoger.

Verwacht: half november.

Meer informatie

Spring eruit met LinkedIn

Ga aan de slag met deze lekker praktische gebruikersgids voor het grootste zakelijke platform van Nederland. U krijgt veel inspiratie om te groeien met uw bedrijf door de uitgebreide uitleg, instructies, opdrachten, handige checklistjes en voorbeelden. Trudy Pannekeet helpt u stap voor stap beter zichtbaar te worden als ondernemer om uw doel te bereiken.
LinkedIn is een actief zakelijk netwerk waar u (net als bij offline netwerken) uzelf zult moeten laten zien. Met de juiste berichten, gericht op de juiste mensen, krijgt u met inzet van uw LinkedIn netwerk, een enorm groot bereik.

Verwacht: half november.

Reserveer via Bol.com
image
Meer informatie
Spring eruit met LinkedIn

ISBN 978 90 5905 675 6
Paperback, full colour
Prijs: € 20,00
In verband met de nieuwe privacywet (De AVG) willen wij u attenderen op het volgende: U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft geabonneerd op de Visual Steps Nieuwsbrief. Wilt u deze in de toekomst niet meer ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.
Indien u vragen of opmerkingen heeft over deze nieuwsbrief, verzoeken wij u gebruik te maken van het volgende e-mailadres: nieuwsbrief@visualsteps.nl

Uw e-mailadres wijzigen
Om uw e-mailadres te wijzigen, meldt u zich eerst af met uw oude e-mailadres op www.visualsteps.nl/nieuwsbrief.
Daarna meldt u zich op dezelfde webpagina weer aan met uw nieuwe e-mailadres
© Visual Steps B.V.