Onze website is in een nieuw jasje gestoken

Komt u ook naar de 50PlusBeurs?

Ook de komende editie van de 50PlusBeurs is Visual Steps aanwezig. Dit jaar vindt u ons bij de stand van HCC. Voor een leuk dagje uit is deze beurs een uitstekende keuze en al 26 jaar 's werelds grootste evenement voor actieve plussers met 550 stands boordevol informatie, entertainment en aanbiedingen.

schermafbeelding

Wij zijn te vinden in Hal 7, stand 07A16, in samenwerking met HCC.

Een groot deel van de boeken van Visual Steps kunt u doorbladeren en u kunt de gratis folder meenemen met een overzicht van alle boeken die u thuis op uw gemak nog eens door kunt kijken.

Graag tot ziens tijdens de 50PlusBeurs van 18 t/m 22 september in Jaarbeurs Utrecht!
iCloud
iCloud
iCloud is de online opslagdienst van Apple voor onder andere foto's, video's, contacten, afspraken, bladwijzers, boeken en muziek. Met iCloud is het mogelijk bestanden online op te slaan en te synchroniseren (gelijkmaken) met een iPhone, iPad en Mac. iCloud zorgt er bijvoorbeeld voor dat alle afspraken, bladwijzers, foto's, video's en notities op alle apparaten beschikbaar zijn. Met behulp van het programma iCloud voor Windows kunt u bestanden ook synchroniseren met uw Windows-computer.
Dit boek behandelt stap voor stap alle mogelijkheden van iCloud. Zo heeft u altijd en overal uw belangrijke gegevens bij de hand!

ISBN 978 90 5905 624 4
Paperback, full colour
Inkijkexemplaar
Prijs: € 14,99
 
Professioneel fotograferen met de iPhone
Professioneel fotograferen met de iPhone
Ga met deze gids aan de slag en maak de meest professionele foto's die je ooit met een iPhone hebt gemaakt. Door de constante innovaties van de iPhone en de geïntegreerde camera levert deze smartphone foto's van zeer hoge kwaliteit. Bewerk je foto's met de bewerkingsopties van de app Foto's of andere professionele bewerkingsapps zoals Adobe Lightroom. Daarnaast bevat de iPhone ook diverse tools om foto's te ordenen, tonen en delen met anderen.

ISBN 978 90 5905 683 1
Paperback, full colour
Inhoudsopgave | Voorbeeld hoofdstuk
Prijs: € 19,95
 
Office 2016, 2013 en Office 365
Office 2016, 2013 en Office 365
Met deze titel leert u stap voor stap en efficiënt werken met de programma's Word (tekstverwerken), Excel (rekenen), PowerPoint (presentaties maken) en Outlook (e-mailen). Daarnaast staan als extra op de website bij dit boek diverse aanvullende bestanden met direct toepasbare voorbeelden voor zakelijke toepassingen.
Het boek is geschikt voor iedereen die in vlot tempo kennis wil maken met Office 2016, 2013 of Office 365, thuis, op kantoor of op school.

ISBN 978 90 5905 445 5
Paperback, full colour
Inkijkexemplaar
Prijs: € 27,50
 
Doelgerichte SEO
Doelgerichte SEO
Ze zeggen dat je een lange adem moet hebben om succes te behalen met zoekmachineoptimalisatie (SEO). Want als het zo gemakkelijk was om met je website bovenaan in de zoekresultaten van Google te komen, dan zou iedereen daar immers wel staan. Dit gebruiksvriendelijke boek met uitgebreide informatie over hoe je met Google omgaat en talloze tips en trucs bewijst dat ook jouw website bovenaan in de zoekresultaten van Google kan komen.
Juist voor de kleine zelfstandige is Google één van de grootste zegeningen van deze tijd. Zoekmachineoptimalisatie vormt dan de basis van een marketingstrategie. Alles wat je leert is in de praktijk getest en bewezen.

ISBN 978 90 5905 474 5
Paperback, full colour
Inhoudsopgave
Prijs: € 19,95
 
In verband met de nieuwe privacywet (De AVG) willen wij u attenderen op het volgende: U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft geabonneerd op de Visual Steps Nieuwsbrief. Wilt u deze in de toekomst niet meer ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.
Indien u vragen of opmerkingen heeft over deze nieuwsbrief, verzoeken wij u gebruik te maken van het volgende e-mailadres: nieuwsbrief@visualsteps.nl

Uw e-mailadres wijzigen
Om uw e-mailadres te wijzigen, meldt u zich eerst af met uw oude e-mailadres op www.visualsteps.nl/nieuwsbrief.
Daarna meldt u zich op dezelfde webpagina weer aan met uw nieuwe e-mailadres
© Visual Steps B.V.