Nieuw! Werken met een Samsung telefoon met Android 8

Nieuw! Werken met een Samsung telefoon met Android 8

De telefoons van Samsung zijn zeer complete multimediatelefoons die erg geliefd zijn bij een groot publiek.
Er zijn verschillende typen telefoons verkrijgbaar met een bepaalde versie van het besturingssysteem Android.
Dit boek helpt om vertrouwd te raken met een telefoon met Android versie 8, ook wel Oreo genoemd. In dit stap-voor-stapboek leert u omgaan met verschillende functies van deze smartphone.

Een greep uit de onderwerpen:
  • bellen en sms'en
  • internetten en e-mailen
  • apps voor allerlei toepassingen gebruiken
  • apps downloaden en installeren
  • werken met foto's, video en muziek
Geschikt voor: alle telefoons van Samsung met Android 8.
Werken met een Samsung telefoon met Android 8

ISBN: 978 90 5905 644 2
Paperback, full colour
240 pagina's
Inkijkexemplaar
Prijs: € 19,99
 
Beginnen met programmeren met Scratch en Python
Beginnen met programmeren met Scratch en Python
Wil jij je eigen computerspellen maken? Wil je weten hoe je de computer instructies kunt geven om robots te verslaan? Begin dan met programmeren! Dit boek is een gemakkelijk te volgen instructie in de wereld van programmeren. Hiervoor worden de gratis programmeertalen Scratch en Python gebruikt. Het boek staat vol fantastische projecten en stap-voor-stapinstructies. Dit is leukste introductie in programmeren!

ISBN 978 90 5905 583 4
Paperback, full colour
Inhoudsopgave | Voorbeeld hoofdstuk
Prijs: € 8,99
 
Tips, trucs en sneltoetscombinaties in Windows 10
Tips, trucs en sneltoetscombinaties in Windows 10
In deze praktische titel staan allerlei tips en trucs waardoor je sneller en gemakkelijker kunt werken met je pc of laptop. Windows 10 bevat allerlei handige functies en trucs die het werken met de computer vergemakkelijken. Weet jij bijvoorbeeld dat je het startmenu, de taakbalk en het bureaublad geheel naar wens kunt instellen? In dit boek leer je hoe je hiervoor diverse instellingen maakt. Ook ga je aan de slag met diverse handige apps en maak je daar instellingen voor. In het laatste hoofdstuk staat een reeks aan sneltoetscombinaties die het werken met de computer nog eenvoudiger maken.

ISBN 978 90 5905 544 5
Paperback, full colour
Inhoudsopgave | Voorbeeld hoofdstuk
Prijs: € 14,99
 
Schilderen op een tablet
Schilderen op een tablet
Dit boek is de perfecte introductie in digitaal schilderen op een tablet. Maak schilderijen zonder water, verf en rommel. De duidelijke en eenvoudige aanpak in dit boek zorgt ervoor dat de mooiste landschappen op een tablet worden geschilderd. Schilderen op een tabletscherm werkt verrassend genoeg op dezelfde wijze als schilderen op een doek en het is nog verslavend ook. Matthew Palmer demonstreert schilderen op een tablet op een dusdanige wijze dat zonder voorkennis de fraaiste landschappen op een iPad of Android-tablet worden gemaakt. Ideaal voor beginnende en gevorderde schilders die de eerste stappen willen maken met schilderen op een tablet.

ISBN 978 90 5905 623 7
Paperback, full colour
Inhoudsopgave | Voorbeeld hoofdstuk
Koopjeshoekprijs: van € 12,95 voor 8,99
Prijs: € 12,95
 
Uw belangrijke gegevens overzichtelijk bij elkaar
Uw belangrijke gegevens overzichtelijk bij elkaar
Dit boek geeft u een duidelijk overzicht van en inzicht in uw gegevens en zo heeft u alle informatie overzichtelijk bij elkaar. Deze vindt u door de structuur van het boek eenvoudig terug. Tezamen met andere belangrijke papieren kunt u het opbergen in een ordner en zo heeft u uw eigen persoonlijk archief gemaakt. Voor slechts € 14,99 heeft u al uw belangrijke gegevens op een rij!

ISBN 978 90 5905 584 1
Paperback, met boorgaten
Inhoudsopgave
Prijs: € 14,99
 
In verband met de nieuwe privacywet (De AVG) willen wij u attenderen op het volgende: U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft geabonneerd op de Visual Steps Nieuwsbrief. Wilt u deze in de toekomst niet meer ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.
Indien u vragen of opmerkingen heeft over deze nieuwsbrief, verzoeken wij u gebruik te maken van het volgende e-mailadres: nieuwsbrief@visualsteps.nl

Uw e-mailadres wijzigen
Om uw e-mailadres te wijzigen, meldt u zich eerst af met uw oude e-mailadres op www.visualsteps.nl/nieuwsbrief.
Daarna meldt u zich op dezelfde webpagina weer aan met uw nieuwe e-mailadres
© Visual Steps B.V.