Vers van de pers! iCloud.

Vers van de pers! iCloud

iCloud is de online opslagdienst van Apple voor onder andere foto's, video's, contacten, afspraken, bladwijzers, boeken en muziek. Met iCloud is het mogelijk bestanden online op te slaan en te synchroniseren (gelijkmaken) met een iPhone, iPad en Mac. iCloud zorgt er bijvoorbeeld voor dat alle afspraken, bladwijzers, foto's, video's en notities op alle apparaten beschikbaar zijn. Met behulp van het programma iCloud voor Windows kunt u bestanden ook synchroniseren met uw Windows-computer.
Dit boek behandelt stap voor stap alle mogelijkheden van iCloud. Zo heeft u altijd en overal uw belangrijke gegevens bij de hand!

Een greep uit de onderwerpen:
  • iCloud instellen op de iPad, iPhone en Mac
  • iCloud voor Windows gebruiken
  • foto's, muziek, bestanden en e-mail in iCloud gebruiken
  • de functie Zoek mijn iPad/iPhone gebruiken
  • reservekopie maken en iCloud-sleutelhanger gebruiken
  • delen met gezinsleden instellen
Geschikt voor: iPad, iPhone, Mac of een Windows-pc.
iCloud
iCloud
Altijd en overal uw belangrijke gegevens bij de hand!

ISBN: 978 90 5905 624 4
Paperback, full colour
176 pagina's
Inkijkexemplaar
Prijs: € 14,99
 
Spelenderwijs programmeren in Scratch
Spelenderwijs programmeren in Scratch
In de kleurrijke programmeertaal Scratch codeer je door blokken met code achter elkaar te zetten. Het wordt al door miljoenen beginnende programmeurs gebruikt. In dit boek worden via programmeren coole spellen gemaakt! Maak je klaar om asteroïden te vernietigen, te basketballen en vliegend fruit te snijden!
Elk spel bevat eenvoudig te volgen instructies, vragen om het geleerde te herhalen en creatieve uitdagingen om het spel nog interessanter te maken, bijvoorbeeld door het toevoegen van levels of het misleiden van code.

ISBN 978 90 5905 684 8
Paperback, full colour
Inkijkexemplaar
Prijs: € 22,99
 
Maak een KILLER LinkedIn-profiel
Maak een KILLER LinkedIn-profiel
Wilt u uw LinkedIn-profiel optimaal inzetten in uw huidige functie, voor de zoektocht naar een nieuwe baan of voor uw bedrijf? Dan biedt deze uitgave u alle tools die u nodig heeft. Neem dit boek bij de hand, bekijk de aanwijzingen die de auteur Brenda Bernstein geeft, maak aanpassingen in uw LinkedIn-profiel en u kunt voor de rest van uw carrière optimaal gebruikmaken van LinkedIn. U zult zeker veel inspiratie halen uit de tips en een drukbezocht en effectief profiel creëren!

ISBN 978 90 5905 503 2
Paperback, full colour
Inhoudsopgave | Voorbeeld hoofdstuk
Koopjeshoekprijs: van € 19,95 voor 9,99
 
Werken met mappen en bestanden en back-uppen in Windows 10
Werken met mappen en bestanden en back-uppen in Windows 10
De mappen op een computer zijn een soort archiefkast. Deze bevatten bestanden, mappen en bibliotheken. Er kunnen oneindig veel mappen gemaakt worden, met daarin ieder gewenst aantal submappen en bestanden. In Verkenner zijn de mappen en bestanden te bekijken. Bestanden kopiëren, verwijderen en verplaatsen is allemaal mogelijk. Deze praktische titel maakt u wegwijs in Verkenner en helpt een handje bij het ordenen van bestanden en mappen en het maken van back-ups.

ISBN 978 90 5905 722 7
Paperback, full colour
Inhoudsopgave | Voorbeeld hoofdstuk
Prijs: € 12,95
 
Professioneel fotograferen met de iPhone
Professioneel fotograferen met de iPhone
Ga met deze gids aan de slag en maak de meest professionele foto's die je ooit met een iPhone hebt gemaakt. Door de constante innovaties van de iPhone en de geïntegreerde camera levert deze smartphone foto's van zeer hoge kwaliteit. Bewerk je foto's met de bewerkingsopties van de app Foto's of andere professionele bewerkingsapps zoals Adobe Lightroom. Daarnaast bevat de iPhone ook diverse tools om foto's te ordenen, tonen en delen met anderen.

ISBN 978 90 5905 683 1
Paperback, full colour
Inhoudsopgave | Voorbeeld hoofdstuk
Prijs: € 19,95
 
In verband met de nieuwe privacywet (De AVG) willen wij u attenderen op het volgende: U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft geabonneerd op de Visual Steps Nieuwsbrief. Wilt u deze in de toekomst niet meer ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.
Indien u vragen of opmerkingen heeft over deze nieuwsbrief, verzoeken wij u gebruik te maken van het volgende e-mailadres: nieuwsbrief@visualsteps.nl

Uw e-mailadres wijzigen
Om uw e-mailadres te wijzigen, meldt u zich eerst af met uw oude e-mailadres op www.visualsteps.nl/nieuwsbrief.
Daarna meldt u zich op dezelfde webpagina weer aan met uw nieuwe e-mailadres
© Visual Steps B.V.