Skip to content

Lesmethode Programmeren met Scratch 3.0

Op deze webpagina staat informatie bij de uitgave Lesmethode Programmeren met Scratch 3.0.

Dit boek is geschikt voor groep 7 en 8 op de basisschool. De lesmethode is zeer geschikt voor klassikaal onderwijs. Je hoeft geen voorkennis van programmeren of Scratch te hebben. Daardoor kan iedereen mee doen en hoeft jouw juf of meester geen koudwatervrees te hebben. Alles wordt stap voor stap uitgelegd.

Je leert hoe je spannende spellen maakt: ruimtewezens ontwijken, doolhoven doorlopen en een spel dat op tennis lijkt. Ook staan er creatieve opdrachten in waarbij je tekeningen maakt en je gaat zelfs een spel maken waarbij je de tafels leert. Van programmeren leer je zeer veel verschillende vaardigheden! Dat is de reden waarom de samenstellers van dit boek zo enthousiast zijn over programmeren en vinden dat iedereen op de basisschool de kans moet krijgen om te leren 'Scratchen'.
Houd je goed aan de instructies in dit boek en je zult ervaren dat iedereen kan leren programmeren! Wie weet, word jij de nieuwe Mark Zuckerberg? Ga lekker aan de slag en ervaar het.Bekijk een aantal voorbeeldpagina's uit het boek


Wilt u meer informatie of een of meer exemplaren bestellen, stuur dan een e-mail naar: info@POprogrammeren.nl


Lesmethode Programmeren met Scratch 3.0