Werken met foto, video en muziek in Windows 10

Benut de mogelijkheden voor foto's, video en muziek in Windows 10 optimaal

Nieuws, updates en errata

Op deze webpagina vindt u aanvullingen bij het boek. Ook kunt u hier eventuele errata bij uw boek vinden.
Ziet u iets in uw boek dat niet klopt met wat u op uw beeldscherm ziet? Bekijk dan deze webpagina om na te gaan of er iets gewijzigd is.

Update oktober 2017

In oktober 2017 is er een update verschenen van Windows 10: de Fall Creators Update. In dit aanvullende bestand leest u over de belangrijkste verschillen. Dit bestand is beveiligd met een wachtwoord. Dit is het vierde woord van pagina 14 van het boek.

Heeft u nog vragen, dan kunt u ons altijd een e-mail sturen. info@visualsteps.nl

Videobewerkingsprogramma van YouTube niet meer beschikbaar

Vanaf 20 september 2017 is het videobewerkingsprogramma helaas niet meer beschikbaar. De video's die vóór 20 september met het videobewerkingsprogramma zijn gepubliceerd, worden niet beïnvloed. Een aantal bewerkingsfuncties kunt u nog wel blijven gebruiken. Op https://support.google.com/youtube/answer/183851?hl=nl vindt u hierover meer informatie.

U kunt gebruikmaken van de nieuwe functie Story Remix in Windows 10. In het aanvullende bestand bij het kopje Update oktober 2017 leest u hier meer over.

Update april 2017

In april 2017 is er een update verschenen van Windows 10: de Creators Update. Heeft u de eerste druk van dit boek, dan leest u in dit aanvullende bestand over de belangrijkste verschillen. Dit bestand is beveiligd met een wachtwoord. Dit is het derde woord van pagina 50 van het boek.