Georganiseerd en doeltreffend gebruikmaken van Outlook op uw pc en tablet
Visual Steps

Nu verkrijgbaar

Gebruik Outlook effectief en bespaar tijd!

Gebruik Outlook effectief en bespaar tijd!

Auteur: Studio Visual Steps
ISBN: 978 90 5905 791 3
Uitvoering: Paperback, full colour
Aantal pagina's: 232
full colour  Inhoudsopgave
 Voorbeeld hoofdstuk

( Niet meer leverbaar )

Dit boek is speciaal geschreven voor kleine bedrijven, Zelfstandigen Zonder Personeel en freelancers die Microsoft Outlook efficiënter willen gebruiken voor hun dagelijkse werkzaamheden. Bent u op zoek naar informatie over de handige en doeltreffende opties in Outlook? Dan is dit boek een aanrader!
U leert e-mails ordenen en beheren. Verder bevat Outlook diverse mogelijkheden om taken en agenda-items te maken en laten opvolgen, gegevens van contactpersonen bij te houden en mailings te versturen. Met de beschikbare app Outlook houdt u altijd en overal via een tablet uw e-mail bij.
De verschillende aspecten van het programma en de app komen stap voor stap en aan de hand van toepasbare voorbeelden aan bod. U zult zien hoe makkelijk het is om uw e-mail te ordenen en diverse taken op een effectieve wijze uit te voeren!

Een greep uit de onderwerpen:

  • beheren en ordenen van uw mailbox
  • zoeken en sorteren van e-mail
  • agenda, taken en planningen maken en beheren
  • contactpersonen beheren
  • mailings maken
  • met tips om gestructureerd te werken

Geschikt voor:
Microsoft Outlook 2010, 2013, 2016 of Outlook bij een Office 365-abonnement op een Windows-pc en tablet. Het maakt hierbij niet uit of het om het losse programma Outlook, programmapakket Office of Office 365 gaat.

 

 

naar de top
© 2019 Visual Steps