Visual Steps

Nu verkrijgbaar

Nieuws, updates en errata

U en uw Windows 10-computerOp deze webpagina vindt u aanvullingen bij het boek. Dat kunnen extra bestanden zijn over onderwerpen waar in het boek naar wordt verwezen. Of informatie over nieuwe zaken als er iets gewijzigd zou worden aan de versies van de programma's die nu beschreven worden in uw boek. Ook kunt u hier eventuele errata bij uw boek vinden.
Ziet u iets in uw boek dat niet klopt met wat u op uw beeldscherm ziet? Bekijk dan deze webpagina om na te gaan of er iets gewijzigd is.

Update Windows 10

Onlangs is er een update voor Windows 10 verschenen. In dit bestand leest u welke verschillen er zijn met de vorige versie.
Om dit bestand te openen, heeft u een wachtwoord nodig. Dit wachtwoord is het vierde woord van pagina 90 van het boek.

Windows Live Essentials wordt niet meer ondersteund
In dit boek wordt een programma of meerdere programma’s van het programmapakket Windows Live Essentials behandeld. Echter, vanaf 10-1-2017 wordt het niet meer ondersteund door Microsoft.

De programma’s zullen nog wel gewoon blijven werken, maar het komt erop neer dat kwetsbaarheden en veiligheidslekken die in de programma's worden gevonden, niet meer worden gerepareerd. Dat betekent dat gebruikers risico's lopen. Heus, u zult niet direct het slachtoffer worden van een hacker, maar op termijn is het niet verantwoord de programma's te gebruiken. En om dat overstappen dus toch moet, kunt u dat maar beter zo snel mogelijk doen.

Een vervanging voor het fotoprogramma kan Pixlr zijn. Hierover heeft Visual Steps het boek Fotobewerking op de computer gemaakt. Op www.visualsteps.nl/fotobewerkingcomputer vindt u meer informatie over deze titel.

In plaats van Windows Live Mail kunt u de app Mail gebruiken op een Windows 10-computer. Op www.visualsteps.nl/windows10boeken.php vindt u alle boeken over Windows 10.

Het programma Outlook kan ook interessant zijn voor u. Op www.visualsteps.nl/officeboeken.php#Outlook vindt u de boeken van Visual Steps over het e-mailprogramma Outlook.

Op https://www.seniorweb.nl/artikel/overstaphulp-windows-essentials vindt u een overstaphulp waar u kunt lezen over vervangende programma's.

Heeft u nog vragen, dan kunt u een e-mail sturen naar info@visualsteps.nl

naar de top
© 2020 Visual Steps