Betalen met iDeal Visual Steps op Twitter Visual Steps op Facebook
Studiehulp

De boeken in deze serie zijn geschikt voor leerlingen van de basisschool (groep 7/8) en studenten op het voortgezet onderwijs en MBO.

Titeloverzicht

Omslag Titel ISBN Prijs
Fraaie en indrukwekkende werkstukken maken in Word Fraaie en indrukwekkende werkstukken maken in Word

Een werkstuk maken is een opdracht die je school vaak geeft. Wil je een indrukwekkend werkstuk inleveren? Gebruik dan dit boek! Een werkstuk hoeft niet saai te zijn. In Word kun je je werkstuk op een fraaie en duidelijke manier maken door tekst, afbeeldingen en tabellen te gebruiken.

Hoe je dit doet, leer je allemaal stap voor stap in dit handige boek. Ook leer je de tekst opmaken en kopjes maken. Verder leer je hoe je paginanummers toevoegt en een inhoudsopgave en bronvermelding maakt. Met dit boek wordt het maken van mooie en indrukwekkende werkstukken een stuk makkelijker en leuker!

Dit boek is geschikt voor de basisschool (groep 7/8), voortgezet onderwijs en MBO.

Bestel nu

978 90 5905 289 5 € 12,95
Mooie presentaties en spreekbeurten maken in PowerPoint Mooie presentaties en spreekbeurten maken in PowerPoint

Wil je een mooie PowerPoint-presentatie maken voor je spreekbeurt? Dat kan met dit boek! Een presentatie in PowerPoint maakt je spreekbeurt leuk om naar te kijken. Het helpt je ook om de informatie beter over te brengen.
Dit boek leert je stap voor stap hoe je tekst en afbeeldingen in je PowerPoint-presentatie zet. Ook leer je hoe je filmpjes van YouTube kunt toevoegen. Je kunt je presentatie nog mooier maken met leuke overgangen en animaties. Verder kun je in dit boek ook allerlei tips vinden om je spreekbeurt te houden. Zo verras je al je klasgenoten met een mooie en indrukwekkende presentatie!

Dit boek is geschikt voor de basisschool (groep 7/8), voortgezet onderwijs en MBO

Bestel nu

978 90 5905 218 5 € 9,95

Waar kunt u de boeken kopen?  |  Ga terug naar Productoverzicht

Visual Steps

© Visual Steps B.V. | Volg Visual Steps op  Visual Steps op Twitter Twitter |  Visual Steps op Facebook Facebook |  Rss feeds