Skip to content

Nieuwe klant - vul hier uw gegevens in

Als u voor de eerste keer een product bestelt, heeft u de keuze om zich eenmalig te registreren. U vult hieronder uw gegevens in. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw gegevens om.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht; deze gegevens hebben wij nodig voor de juiste adressering en in het geval er iets niet helemaal goed is gegaan met de bestelling. Voor een juiste en nette adressering - de gegevens die u hier invult worden zo overgenomen op de adressticker en de factuur - verzoeken wij u hoofdletters te gebruiken waar nodig.

Na registratie ontvangt u van Visual Steps een bevestigingse-mail van uw registratie.
Bewaar deze e-mail want daarin kunt u de gegevens later nog eens opzoeken, bijvoorbeeld als u uw wachtwoord of het opgegeven e-mailadres vergeten bent. Beide gegevens heeft u nodig als u wilt bestellen op onze website.

Gedetailleerde informatie over het bestellen (o.a. over de betaling en de verzendkosten) vindt u bij onze Bestelinformatie pagina.

Bestellen vanuit een land buiten Nederland is op dit moment nog niet mogelijk!


Aanmeldformulier

 

Let op: Uw wachtwoord moet minimaal 6 tekens lang zijn. U kunt alleen cijfers, hoofdletters en kleine letters voor uw wachtwoord gebruiken. Andere leestekens zijn niet toegestaan.Visual Steps™-methode

Al jarenlang de meest effectieve manier om te leren werken met de pc, tablet of smartphone!  Lees over de methode

Koopjeshoek

De Visual Steps-boeken

Direct aan de slag / Stap-voor-stapinstructies / Begrijpelijke inhoud