Betalen met iDeal Visual Steps op Twitter Visual Steps op Facebook

Nieuwe klant - vul hier uw gegevens in

Als u voor de eerste keer een product bestelt, moet u zich eenmalig registreren. U vult hieronder uw gegevens in. Daarna dient u uw bestelling te bevestigen om alles helemaal af te ronden. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw gegevens om.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht; deze gegevens hebben wij nodig voor de juiste adressering en in het geval er iets niet helemaal goed is gegaan met de bestelling. Voor een juiste en nette adressering - de gegevens die u hier invult worden zo overgenomen op de adressticker en de factuur - verzoeken wij u hoofdletters te gebruiken waar nodig.

Na registratie ontvangt u van Visual Steps een bevestigings-e-mail van uw registratie.
Bewaar deze e-mail want daarin kunt u de gegevens later nog eens opzoeken, bijvoorbeeld als u uw wachtwoord of het opgegeven e-mailadres vergeten bent. Beide gegevens heeft u nodig als u wilt bestellen op onze website.

Gedetailleerde informatie over het bestellen (o.a. over de betaling en de verzendkosten) vindt u bij onze Bestelinformatie pagina.

Aanmeldformulier

* Bestellen vanuit een land buiten Nederland is op dit moment nog niet mogelijk!

Aanhef
Voorletters *
Tussenvoegsels
Achternaam *
Bedrijf/instelling (optioneel)
Straat *
Huisnr *
Postcode *
Woonplaats *
Telefoon *
E-mailadres *
Bevestig uw e-mailadres *

Let op: u kunt alleen cijfers, hoofdletters en kleine letters voor uw wachtwoord gebruiken. Andere leestekens zijn niet toegestaan.

Zelfgekozen wachtwoord *
Typ nogmaals dit wachtwoord *

Stuur mij gratis de Visual Steps Nieuwsbrief per e-mail

  Klik op Meld aan!
 

Woont u in België?
Dan kunt u de Visual Steps-boeken o.a. bij de Standaardboekhandels of de FNAC aanschaffen, of bestellen indien ze niet voorradig zijn. Meer informatie over verkoopadressen in België krijgt u via info@denis.be Ook kunt u de boeken via internet bij www.bol.com bestellen.

Woont u buiten Nederland of België?
Dan kunt u de Visual Steps-boeken bij www.bol.com of www.bruna.nl bestellen.

 

Visual Steps

© Visual Steps B.V. | Volg Visual Steps op  Visual Steps op Twitter Twitter |  Visual Steps op Facebook Facebook |  Rss feeds