Visual Steps

Nu verkrijgbaar

Goedendag!

Goedendag! full colour Auteur: Studio Visual Steps
ISBN: 978 90 5905 402 8
Uitvoering: Paperback, full colour
Aantal pagina's: 112
 Inhoudsopgave
 Voorbeeld hoofdstuk
Prijs: € 12,95

Deze titel is ook als eBook verkrijgbaar.
ISBN 978 90 5905 442 4

Ebook


Heeft u familie of vrienden in het buitenland? Of wonen uw (klein)kinderen ver weg? Met de app (programma) Skype en uw tablet kunt u heel eenvoudig met ze in contact komen. Ook zorginstellingen en helpdesks bieden steeds vaker de mogelijkheid om via Skype contact op te nemen.
Met Skype kunt u gratis videobellen, dit betekent dat u belt via uw tablet en elkaar direct kunt zien! Zo lijkt het net of uw familieleden en vrienden ineens heel dichtbij zijn!
In dit boek wordt stap voor stap uitgelegd hoe u Skype op uw tablet zet, contactpersonen toevoegt en een gesprek voert. Naast het videobellen is er nog meer mogelijk met Skype. Zo kunt u elkaar ook tekstberichten, foto’s en videoberichten sturen. Dit wordt allemaal op een makkelijke manier uitgelegd in dit handige en onmisbare boek!

Visual Steps handige stappenkaart
Inclusief handige stappenkaart!
Deze uitgave bevat een handige stappenkaart waarmee u snel en gemakkelijk de meestgebruikte handelingen in Skype kunt opzoeken. Zo heeft u altijd een handig geheugensteuntje bij de hand.

Een greep uit de onderwerpen:

  • Skype downloaden op uw tablet
  • een account maken bij Skype
  • contactpersonen toevoegen
  • videogesprek voeren
  • tekstbericht, foto en videoboodschap versturen
  • instellingen aanpassen

Geschikt voor: iPad en tablets met Android, zoals de Samsung Galaxy Tab of Google Nexus

Reacties van lezers:

"De stappen zijn duidelijk gestructureerd en goed te volgen. Ik ben alle onderwerpen tegen gekomen die nodig zijn om goed met Skype te kunnen werken. Begrijpelijke inhoud, schermafbeelding van iedere stap, handig voor zowel iPad als Android-tablet. Ook de stappenkaart is zeer zeker handig, hier ziet de gebruiker direct en overzichtelijk de belangrijkste handelingen bij elkaar. Fijn ook dat dit boek een eigen website heeft met actuele informatie."
Jack Derks

Gebruikers van dit boek kochten ook:

Tablet beveiligen, back-uppen en onderhouden
Basisgids Werken met de Samsung Galaxy Tab 4

 

 

naar de top
© 2019 Visual Steps