Fotobewerking op uw tablet

Geschikt voor

Fotobewerking op uw tablet

Fotobewerking op uw tablet

Auteur: Studio Visual Steps
ISBN: 978 90 5905 179 9
Uitvoering: Paperback, full colour
Aantal pagina's: 128
full colour  Inhoudsopgave
 Voorbeeld hoofdstuk

( Niet meer leverbaar )

Waren tablets voorheen alleen geschikt om mee te surfen, e-mail te bekijken of eenvoudige apps te gebruiken, inmiddels kunt u een tablet voor steeds meer toepassingen gebruiken, bijvoorbeeld voor het werken met foto's. Niet alleen kunt u uw foto’s bekijken op een tablet, maar met uw vingers of een stylus (speciale pen voor een tablet) verbetert u uw foto’s ook gemakkelijk.
U gaat foto’s bewerken, effecten toevoegen en collages van uw foto’s maken. Daarnaast maakt u in een handomdraai een fotoalbum dat u op uw tablet aan anderen kunt tonen of u laat het album afdrukken.
Dat leert u stap voor stap met de oefenfoto’s die u kunt downloaden van de website bij dit boek. De handelingen voert u uit met apps die u gratis kunt downloaden. En met deze kennis en ervaring kunt u later op zoek gaan naar nog veel meer leuke en nuttige apps voor fotobewerking. Zo maakt u van uw foto’s de mooiste creatieve projecten en verrast u anderen met het fraaie resultaat!

Foto collageEen greep uit de onderwerpen:

  • foto’s bijsnijden, draaien en rechtzetten
  • belichting en contrast aanpassen
  • effecten, tekst en objecten toevoegen
  • collages maken
  • fotoalbum maken
  • foto’s delen via Instagram

Geschikt voor:

Tablets met Android versie 4 of hoger.
De iPad.

Reacties van lezers:

"Ik vind het een prettig te gebruiken boek met een prettig leesbaar lettertype. Duidelijke aanwijzingen en tekeningen op goed herkenbare foto's. Ook de genoemde apps waren goed te gebruiken zonder moeilijkheden. Al met al een echt Visual Steps boek."
- H. Vogel

"Het hele boek is duidelijk en goed opgebouwd. De hoofdstukken zijn overzichtelijk en met het goede lettertype geschreven. Het boek is duidelijk van opmaak, precies zoals we gewend zijn van Visual Steps. We krijgen hierover ook veel positieve opmerkingen van onze cursisten."
- D.D. Enkhuizen 

 

Gebruikers van dit boek kochten ook:

Basisgids Windows 8.1
Adressenbestand en etiketten maken

 

Welkom!

Nu verkrijgbaar