Hét leukste en meest compleet boek voor fotobewerking op de iPad
Visual Steps

Nu verkrijgbaar

Fotobewerking op de iPad voor senioren

Fotobewerking op de iPad voor senioren

Auteur: Studio Visual Steps
ISBN: 978 90 5905 551 3
Uitvoering: Gebonden, full colour
Aantal pagina's: 288
full colour  Inhoudsopgave
 Voorbeeld hoofdstuk
Koopjeshoekprijs: € 19,95 9,99

Er is ontzettend veel mogelijk op een iPad. Maar een van de leukste toepassingen is toch wel het werken met foto’s! Met de beschikbare apps maakt u van uw foto’s nog mooiere plaatjes, die u kunt bewaren als herinnering of delen met anderen. En wat dacht u van het maken van een collage, diavoorstelling of fotoalbum? Met dit gebruiksvriendelijke boek maakt u in een handomdraai ook dit type creatieve projecten.
U gebruikt hiervoor een aantal apps die eenvoudig gratis te downloaden zijn. Deze gratis apps bieden zeer veel mogelijkheden voor het bewerken van uw foto’s. En wilt u meer, dan kunt u voor een klein bedrag een app aanschaffen met nog meer leuke mogelijkheden. U leert met de apps werken aan de hand van duidelijke stap voor stap-instructies en gaat aan de slag met oefenfoto’s.
Met de kennis en ervaring die u daarmee opdoet, kunt u daarna uw eigen foto’s bewerken. Het zal u verbazen wat er allemaal mogelijk is met foto’s op de iPad!

iPadEen greep uit de onderwerpen:

  • foto's bijsnijden, draaien en rechtzetten
  • belichting en contrast aanpassen
  • effecten, tekst en objecten toevoegen
  • collage en diavoorstelling maken
  • foto's delen

Geschikt voor:
alle iPads met iOS 8, iOS 9, iOS 10 of iOS 11.

Reacties van lezers:
"Ik kan het maar op een manier zeggen: een super boek voor de minder beoefende gebruiker en zeker voor de Senior zoals ik. Dit is een boek waar menig senior veel plezier aan gaat beleven. Het is heel veel wat op je afkomt, maar er ging een wereld voor mij open. Ik vond alles keurig uitgelegd en de interesse voor fotobewerking is bij mij wel toegenomen. Overigens niet alleen dit onderdeel, ook het hele computergebeuren is bij mij de laatste 5 jaar dankzij uw boeken veel meer gaan leven. Voor mij had er wel een app afgekund, maar ik begrijp dat u zoveel mogelijk wilt laten zien. Prima voor de echte liefhebber in het fotograferen. Hij kan zijn hart ophalen met dit boek."
- T. Erdhuizen

"Dit boek heeft mijn stoutste verwachtingen overtroffen en ik heb dankzij dit boek een aantal foto’s bewerkt wat ik anders nooit zou doen."
- L. Bosman

"Ik vind het een heel erg leuk boek, wat ik vaak ter hand zal nemen. Door het doorwerken van het boek kom je al doende op steeds meer mogelijkheden en ideetjes. Ik heb al heel wat uitgeprobeerd wat niet direct als voorbeeld in het boek staat, als het fout gaat kun je altijd annuleren ten slotte. Mijn foto's zijn zeker blij met deze mogelijkheden, ze worden nóg mooier/leuker."
- Sjoukje

Gebruikers van dit boek kochten ook:

Tablet beveiligen, back-uppen en onderhouden

 

 

naar de top
© 2019 Visual Steps