de Visual Steps website

Basisgids Fotobewerking met PhotoStudio

Eenvoudig te bedienen fotobewerkingssoftware
Basisgids Fotobewerking met PhotoStudio

Auteur: Studio Visual Steps
ISBN: 978 90 5905 196 6
Nur: 991
Uitvoering: Paperback, full colour
Aantal pagina's: 264
 Inhoudsopgave
 Voorbeeld hoofdstuk
( Niet meer leverbaar )

full colour

Bent u op zoek naar een gebruiksvriendelijk, Nederlandstalig fotobewerkingsprogramma? Dan is ArcSoft PhotoStudio 5.5 een uitstekende keuze!
De volledige versie van dit programma wordt meegeleverd op de cd-rom bij dit boek. Met ArcSoft PhotoStudio heeft u alle mogelijkheden in huis om uw foto's te verbeteren, te bewerken en af te drukken. Ook het werken in lagen behoort tot de opties.

Met de Basisgids Fotobewerking met PhotoStudio naast uw pc leert u stapsgewijs werken met dit fantastische programma. Natuurlijk wordt ook het overzetten van uw digitale foto's naar uw pc en het scannen van afgedrukte foto's behandeld. U kunt de software op een onbeperkt aantal computers installeren. Handig als u over meerdere computers beschikt!

Inclusief cd-rom met Nederlandstalige, volledige versie van ArcSoft PhotoStudio en oefenbestanden.

Let op: Het programma ArcSoft PhotoStudio 5.5 wordt ook meegeleverd bij de titel Digitale fotobewerking voor senioren. Beschikt u reeds over deze zwart-wit-uitgave, dan kunt u overwegen over te stappen naar de full colour-editie van dit praktische boek.

Een greep uit de onderwerpen:

  • foto's binnenhalen vanaf uw scanner of digitale camera
  • verbeteren, retoucheren en klonen
  • werken met selecties en lagen
  • fotomontage en speciale effecten
  • alles over afdrukken, papier en printers

Geschikt voor:
Windows 8.1, 7 en Vista

LET OP: Photostudio 5.5 werkt niet goed meer op Windows 10, u kunt wel een nieuwere versie downloaden (tegen betaling), maar dit boek zal hier niet goed meer op aansluiten. Heeft u Windows 10 en wilt u een fotobewerkingsprogramma gaan gebruiken, raden wij u aan een ander programma te gebruiken, zie bijvoorbeeld: https://www.visualsteps.nl/fotobewerkingcomputer/

Benodigde voorkennis:

Basiskennis computervaardigheid.

ipod Snelmenu

ipod Nieuwsbrief

Als u zich aanmeldt, wordt u gratis via de e-mail op de hoogte gehouden van alle nieuwe uitgaven van Visual Steps.

E-mailadres

ipod Test uw kennis

Toets uw kennis

Test uw kennis op www.computerbrevet.nl, de website waar u uw kennis over computers, internet en software kunt testen. De Toetsen op computerbrevet.nl zijn gebaseerd op de inhoud van de Visual Steps-boeken.

ipod Nu verkrijgbaar