Visual Steps

Nu verkrijgbaar

iCloud

iCloud

Auteur: Studio Visual Steps
ISBN: 978 90 5905 160 7
full colour  Inhoudsopgave
 Voorbeeld hoofdstuk
Prijs: € 17,95

iCloud is de online opslagdienst van Apple voor onder andere foto’s, video’s, contacten, afspraken, bladwijzers, boeken en muziek. Met iCloud kunt u bestanden online opslaan en synchroniseren (gelijkmaken) met uw iPhone, iPad en Mac. iCloud zorgt er bijvoorbeeld voor dat alle muzieknummers en apps die u op uw iPhone heeft gekocht ook op uw andere apparaten beschikbaar zijn. Hetzelfde geldt voor onder andere foto’s en video’s.
Met behulp van het programma iCloud voor Windows worden uw bestanden ook gesynchroniseerd met uw Windows-computer.
Verder bevat iCloud diverse andere handige functies, zoals Zoek mijn iPad. Met deze optie kan het apparaat worden gevonden en desgewenst vergrendeld of gewist, zodat anderen het apparaat niet kunnen gebruiken. Ook kunt u een reservekopie van uw iPad of iPhone maken via iCloud.
Dit boek behandelt stap voor stap alle mogelijkheden van iCloud. Zo heeft u altijd en overal al uw gegevens bij de hand!

Een greep uit de onderwerpen:

  • iCloud instellen op de iPad, iPhone en Mac
  • iCloud voor Windows gebruiken
  • foto’s, muziek, bestanden en e-mail in iCloud gebruiken
  • de functie Zoek mijn iPad gebruiken
  • aankopen uit iTunes en App Store delen met gezinsleden
  • reservekopie maken en iCloud-sleutelhanger gebruiken

Geschikt voor:

Een iPad, iPhone of iPod touch met iOS 5 of hoger (bij voorkeur iOS 9, iOS 10 of iOS 11). U kunt ook een Mac met OS X Lion 10.7.5 of hoger, of een Windows 10, 8.1- of 7-computer met Outlook 2007 of hoger gebruiken. Voor sommige functies zoals iCloud Drive en de iCloud-fotobibliotheek zijn iOS 8/9/10 en/of Mac OS X Yosemite, El Capitan, MacOS Sierra of MacOS High Sierra vereist.

Reacties van lezers:

"Het boek, geschikt voor Apple-apparaten en Windows, is bijna een onmisbare aanvulling van de persoonlijke PC-bieb. Het is zeer bruikbaar en gebruiksvriendelijk. De verschillende besproken onderwerpen brengen de mogelijkheden van iCloud duidelijk in beeld. De instellingen voor iCloud zijn zo snel gemaakt door een uitgekiend stap voor stap-systeem.
Het is even wennen om te werken met iCloud, maar met de schermafbeeldingen is het duidelijk. Goed leesbaar, gelukkig zonder uitvoerige, verwarrende teksten.
Zeer aan te bevelen bij vrienden en bekenden. Het boek is ook zeer praktisch als naslagwerk voor in de toekomst, voor als ik het even niet meer weet hoe het ook alweer werkt."
Wim Lenoir

"Het boek is met het nauwkeurig volgen van alle stappen zoals alle mij bekende publicaties van Visual Steps zeer helder. Alle noodzakelijke handelingen worden zowel tekstueel als visueel zeer duidelijk uiteen gezet. De aangeboden informatie is daardoor zelfs voor geïnteresseerde beginners goed te volgen. De gekozen grootte van de tekst en de full colour opmaak maken het gelukkig makkelijk voor gebruik naast de pc en iPad. Ook de vele tips en trucs helpen met name beginners goed op weg.
Mijn enthousiasme voor de iCloud is door dit boek sterk toegenomen. Vrienden en familie zijn mede hierdoor geïnteresseerd geraakt, en gaan iCloud ook zeker gebruiken. Gebruik van dit boek is daarbij onontbeerlijk. Al met al een helder, duidelijke en volledige publicatie die zeker in een behoefte voorziet."
Jan ten Bokum

Gebruikers van dit boek kochten ook:

Snel kennismaken met de iPad en iPhone (met iOS 10)
Fotobewerking op de computer
MacOS Sierra / MacOS High Sierra

 

 

naar de top
© 2018 Visual Steps